Atvirame interviu, kuris skelbiamas žurnalo W rugpjūčio numeryje, 43 metų dainininkė atvirauja apie savo jaunystę ir pasakoja, kaip susipykusi su savo motina Bronkse like benamė, rašo eonline.com.

„Mano mama ir aš surėmėme ragus, - sakė ji. – Nenorėjau eiti į koledžą – visą dieną norėjau skirti šokiams. Taigi aš išėjau iš namų. Pradėjau nakvoti ant sofos šokių studijoje. Buvau benamė, bet jai pasakiau: „Aš turiu tai daryti“.

Tuo metu J. Lopez buvo 18 metų. Ji mokėsi šokių studijoje „Ballet Hispanico“ bei šokių klube „Kips Bay Boys & Girls Club“. Netrukus ji jau šoko pirmajame koncerte.

„Po kelių mėnesių gavau šokėjos darbą Europoje, - sakė ji. – Kai grįžau, buvau pakviesta filmuotis televizijos seriale „In Living Color“. Tapau viena iš šokių trupės „The Fly Girls“ narių ir persikėliau į Los Andželą. Visa tai nutiko per vienerius metus“, - pasakojo dainininkė.

Pradėjusi dirbti Jungtinių Valstijų vakarinėje pakrantėje, J. Lopez pajuto, kaip ilgisi Bronkso. „Nekenčiau Los Andželo, - sakė ji. – Klausinėjau: „Kur galima nusipirkti pieno? Ar jūs, vaikinai, nevaikščiojate gatvėmis?“. Dabar aš myliu Los Andželą, bet jis man neteikia tiek stiprybės, kaip Bronksas. Visas jėgas, kurių man reikėjo gyvenime, pasisėmiau iš to rajono“.

Nors jos 5 metų dvyniai Maxas ir Emme neauga tame pačiame rajone kaip garsioji jų mamytė, dainininkė daro viską, kad įskiepytų savo atžaloms tokias pačias vertybes, kuriomis ji pati vadovavosi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)