„Esu labai patenkinta savo dabartiniais santykiais. Manau, kad pirmą kartą galiu tai pasakyti, niekada taip nesijaučiau. Tikrai neteigiu, kad ankstesni mano santykiai buvo blogi, juose tikrai netrūko meilės ir polėkio, tačiau šį kartą viskas kitaip. Jaučiu, kad idealiai tinkame vienas kitam", – sako J. Lopez.

Pora, kuri susitikinėti pradėjo 2017 metų pradžioje, sako, kad pagrindinis jų prioritetas – kokybiškas laikas kartu tiek vienas su kitu, tiek su vaikais (abu turi po du vaikus iš ankstesnių santykių).

„Mes papildome vienas kitą, tai tyra, nuoširdi ir tikra meilė. Palaikome vienas kitą, tas saugumas suteikia didžiulę laimę", – teigia dainininkė ir aktorė.

Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas su vaikais

Iš pradžių pora apie savo santykius atvirauti nenorėjo, tačiau bėgo mėnesiai, ir jie darėsi vis atviresni.

Per mylimojo gimtadienį J. Lopez nepraleido progos savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram" viešai pasakyti jam švelnių žodžių.

„Sveikinu su gimtadieniu žmogų, kuriam kas kartą įėjus į kambarį man suspurda širdis. Meile, linkiu nuostabiausių metų. Dievas tave labai gausiai apdovanojo... #thebestisyettocome #itsyourday #mimacho #amormio #happybirthday #LEO #13", – parašė ji.

Jennifer Lopez

Nors pora susipažino gana seniai, draugauti pradėjo ne iš karto. Kaip balandį Ellen DeGeneres pasakojo pati J. Lo, jų bendravimas įgavo pagreitį per pietus. Dainininkė pietavo restorane Los Andžele, kai pastebėjo jame ir A. Rodriguezą.

„Negaliu paaiškinti kodėl, bet tiesiog panorėjau paploti jam per petį", – pamena ji. Jis ją atpažino ir jie trumpai pasikalbėjo. Per tą laiką paaiškėjo, kad abu gyvena tame pačiame mieste ir visai norėtų kartu kažką nuveikti. Tada paaiškėjo, kad A. Rodriguezas jau turi jos telefono numerį. Sutarė pavakarieniauti.

„Tikrai nepamenu, ką valgėme vakarienei, bet buvo labai smagu", – teigia J. Lo.

#fightnight👊

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo) Авг 27 2017 в 2:04 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)