Kaip rašo „Daily Mail“, atrodo, dabar ir vėl atėjo nesėkmių metas. Balandžio 9 d. poros draugas atskleidė, kad santykiai baigti.

„Liūdna, tačiau Janet ir Wissamas nusprendė pasukti skirtingais keliais“, - pranešė jis. Jo teigimu, išsiskyrimas buvo taikus, J. Jackson planuoja likti Londone, kur rūpinsis sūnumi Eissa, o buvęs jos sutuoktinis verslininkas Wissamas Al Mana planuoja vystyti verslą Niujorke ir Katare.

„Abu jie yra ne tik užimti žmonės, bet dar ir geri tėvai, net ir nebūdami kartu“, - patikino poros bičiulis.

Vis tik ima ryškėti kitoks vaizdas, liudijantis apie nelaimingą jųdviejų santuoką, nors šios informacijos patekimo į viešumą J. Jackson vengė visais įmanomais būdais. Šaltinių teigimu, porą išskyrė kultūrų skirtumai, o situacija pablogėjo gimus sūnui Eissa.

Sutuoktiniams nepavyko išvengti konfliktų dėl kasdienių su vaiko priežiūra susijusių rūpesčių.

J. Jackson – itin aktyvi mama, o verslininko W. Al Mana, kurio turtai siekia 800 mln. svarų (935 mln. eurų), požiūris į sūnaus auklėjimą yra labai griežtas, todėl jis nusamdė visą parą dirbančių darbuotojų, kurie turėjo rūpintis jo žmona ir vaiku.

Jųdviejų sūnaus viešumoje niekas nėra matęs, o J. Jackson buvo uždrausta išeiti iš namų, kol ji žindė kūdikį. Visuomenės dėmesio vengė ir pats verslininkas.

„Janet teigimu, jis tapo pernelyg valdingas jos nėštumo metu, - teigė šaltinis. – Ji jau buvo leidusi jam reguliuoti jos išvaizdą ir netgi jos pasirodymus koncertuose. Ją tai varė iš proto, ji jautėsi prarandanti gerbėjų palaikymą. Pastaraisiais metais jos pasirodymai akivaizdžiai buvo tapę švelnesnėmis ankstesnių pasirodymų versijomis.“

Vis dėlto tikėtina, kad galutiniu smūgiu tapo praėjusį mėnesį nutikęs incidentas, kai 86 m. J. Jackson mama buvo priversta grįžti į Los Andželą po du mėnesius trukusios viešnagės dukros ir žento namuose.

„Katherine, kantrioji Jacksonų šeimos galva, įsivėlė į nemalonų teisminį procesą su dukterėčios sutuoktiniu ir buvusiu vairuotoju, kuriuos ji kaltina priekabiavimu ir šnipinėjimu, naudojant paslėptas vaizdo fiksavimo kameras jos namuose Los Andžele. Į Jungtinę Karalystę (JK) ji atvyko vasario mėn. ne tik pabūti su anūku, bet tuo pačiu ir atsikvėpti po šlykštaus elgesio, su kuriuo, kaip ji pati teigia, jai teko susidurti.

Į Los Andželą jai teko grįžti dėl teisėjo reikalavimo liudyti teisme. Visa itin artimą ryšį su motina palaikiusi J. Jackson dėjo pastangas tam, kad suderintų naujagimio poreikių tenkinimą su rūpinimusi mama Katherine. Deja, jos sutuoktinis, kaip kalbama, ne itin domėjosi savo uošvienės situacija.

„Būtent tada Janet nusprendė, kad nėra kelio atgal, - žiniasklaidai teigė šaltinis. – Ji nerimavo dėl savo mamos, o Wissamas nerodė susidomėjimo susiklosčiusia situacija.“ Keista, kad žmogus, visada tikinęs, kad šeima užima esminę vietą jo gyvenime, rodė tiek mažai dėmesio.

Tenka pripažinti, kad ženklų, patvirtinančių, kad ne viskas šiuose neįprastuose santykiuose klostėsi sėkmingai, buvo dar pačioje santykių pradžioje.

J. Jackson ir W. Al Mana susipažino 2010 m. Dubajuje, naujo viešbučio atidarymo iškilmėse. Nors Artimuosiuose Rytuose šis vyras buvo žinomas kaip elito atstovas, vis tik jis toli gražu nebuvo pelnęs merginų numylėtinio titulo.

Tiesą pasakius, jis pagarsėjo dėl religinių principų ir sveiku protu pasižyminčios verslo įžvalgos. Pasiturinčioje šeimoje Katare gimęs vyras vos dvejų kartu su tėvais persikėlė gyventi į Londoną, o suaugęs prisidėjo prie šeimos verslo, atstovaujančio galingoms mados industrijos įmonėms, tarp kurių – „Dolce & Gabbana“ bei „Emporio Armani“.

Nepaisant itin aktyvaus dalyvavimo verslo pasaulyje W. Al Mana retai duoda interviu, vengia socialinių tinklų ir tikina didžiąją laiko dalį skiriantis senienų apžiūrai ir skaitymui. J. Jackson pamanė pagaliau sutikusi vyrą, kurio taip ilgai laukė. 2011 m. viešai prakalbusi apie šiuos santykius ji sakė, kad darosi vyresnė ir sėslesnė, o su mylimuoju siejantį ryšį vadino giliu.

Akivaizdu, kad W. Al Mana kardinaliai skyrėsi nuo ankstesnių dviejų jos sutuoktinių. Pirmoji dainininkės santuoka su atlikėju Jamesu DeBarge‘u tebuvo jaunystės miražas: jiedu susituokė 1984 m., kai J. Jackson buvo vos 18 m. Santuoka truko tris mėnesius, po kurių buvo nutraukta. Antrą kartą ji tekėjo už iš Meksikos kilusio šokėjo Rene Elizondo. Pora slapta susituokė 1991 m. Tiesa išaiškėjo tik 2000 m., kai dainininkė po bjaurių skyrybų buvusiam vyrui sumokėjo 8 mln. svarų (9,35 mln. eurų).

Pradėjusi santykius su W. Al Mana ji vylėsi, kad šį kartą viskas bus kitaip. Apie sužadėtuves pranešta 2012 m. Neilgai trukus po to sekė slaptos vestuvės. Tai buvo tyli, privati ir graži ceremonija, kuri, kaip manoma, vyko Dubajuje. W. Al Mana tikino, kad J. Jackson – jo svajonių moteris, savo internetinėje svetainėje jai dėkojo už dangišką meilę, nesibaigiantį palaikymą ir teigė, kad ji yra geriausia jo draugė.

Deja, neilgai trukus santykiai pašlijo. Šaltiniai teigia, kad J. Jackson šeima jos pasirinkimo nepalaikė. Sesuo La Toya Jackson tikina visiškai nieko nežinojusi apie vestuves. „Nežinojau, kad Jan ištekėjo, kol su šia informacija nesusidūriau žiniasklaidoje“, - teigė ji.

Nors J. Jackson pageidavo ištaigingų ir prabangių vestuvių, kuriose dalyvautų draugai ir šeima, ji sutiko su W. Al Mana noru, kad vestuvės būtų tylios ir ramios, atitinkančios jo konservatyvią prigimtį. Panašu, kad po šio pirmojo kompromiso sekė daugybė kitų.

Nors pirmosiose paskelbtose nuotraukose užfiksuoti besišypsantys įsimylėjėliai, vėliau situacija neabejotinai keitėsi. Kartu jie ėmė rodytis rečiau, o nuotaika tapo kur kas santūresnė. Sceniniai J. Jackson pasirodymai taip pat pastebimai keitėsi. 2014 m. „Rhythm Nation“ koncertinio turo metu ji dėvėjo laisvus drabužius ilgomis rankovėmis, kurie labai skyrėsi nuo ankstesnių sceninių drabužių. Žodžiui „seksas“ naujajame 2015 m. išleistame jos albume „Unbreakable“ vietos taip pat nebeliko.

Akivaizdu, kad dainininkės gerbėjai tokių pokyčių nepastebėti negalėjo. Dalis nusivylusiųjų netgi išplatino plakatą su J. Jackson veidu ir užrašu „dingęs asmuo“.

Tokiu būdu išreikšta nuostaba, kas gi nutiko jų dievintai scenos žvaigždei. Po to buvo atšaukti 2016 m. koncertinio turo pasirodymai JK ir Europoje likus vos kelioms dienoms iki numatytų koncertų. Dainininkė tada tikino koncertus nukelianti neapibrėžtam laikui, nes su W. Al Mana planuoja kurti šeimą.

Nors J. Jackson niekada nėra patvirtinusi, kad priėmė islamą, draugai teigia, kad dainininkė į musulmoniškus tekstus pasinėrė dar pačioje santykių pradžioje. Vykdama į susitikimus su W. Al Mana šeimos nariais Katare ji vengė makiažo ir dėvėdavo tradicinius drabužius.

„Ji jaučiasi radusi namus naujojoje religijoje, - tada teigė jai artimas asmuo. – Daug laiko ji skyrė šios religijos studijoms. Vulgarūs šokiai ir seksualumo kupini tekstai liko praeityje.“ „Tai buvo labiau ne jos vyro religijos, o jo susitelkimo įtaka.

Persikėlusi į Londoną tam, kad įtiktų mylimajam, ji įsižeidė, kai jis atsisakė susitikti su jos šeima ir draugais, mėgino J. Jackson laikyti kuo atokiau nuo visuomenės dėmesio.“ – teigė šaltinis. Nors dainininkė buvo pasirengusi pasitraukti iš dėmesio centro, vis tik ji nebuvo pasirengusi susitaikyti su tokiu nepalaužiamu mylimojo pasipriešinimu pramogų verslo pasauliui, iš kurio ji susikrovė 120 mln. svarų (140,24 mln. eurų) kapitalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)