Paskelbta vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuoti Justinas Bieberis ir Kendall Jenner, kartu vakarieniaujantys Paryžiuje, skelbia MTV.com. Pagaliau ir Prancūzijos sostinėje įvyko svarbus kultūros įvykis.

Nors „Instagram“ vartotojas, nufilmavęs porelės susitikimą, savo aukštos kokybės, 70 mm filmavimo kamerą, greičiausiai, paliko namie, vis dėlto vaizdo medžiagoje akivaizdžiai matyti JB ir K. Jenners. Be to, kadre girdimas ir dainininko balsas, o juk yra sakoma: jei kažkas atrodo kaip Bieberis, kalba kaip Biebers, ko gero, tai ir yra Bieberis.

Taigi, ar Justinas ir Kendall susitiko romantiškai pavakarieniauti po Paryžiaus mados savaitės renginių, kuriuose dalyvavo pradedantysis modelis? O kaip gi tada Selena Gomez? Argi šiuo metu jos ir JB santykiai neturėtų būti vėl „galiojantys“?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)