17-metė mergina atskleidė, jog dabar gyvena tarsi pasakoje. Cindy Kimberly iš vaikų auklės tapo geidžiamu modeliu ir yra lyginama su Angelina Jolie bei Irina Shayk.

C. Kimberly pirmą kartą podiumu žengs Madrido mados savaitėje. Mergina interviu sakė, jog kai pamatė, kad J. Bieber'is jos ieško – reagavo labai emocingai: „Aš jo gerbėjau jau daugiau nei šešerius metus.“

C. Kimberly atskleidė, jog po to, kai J. Bieber'is ją paminėjo – ji susilaukė neįtikėtino populiarumo. Jos socialinių tinklų paskyras ėmė sekti tūkstančiai. Šiuo metu C. Kimberly „Instagram“ paskyrą seka beveik 700 tūkstančių gerbėjų.

Tiesa, netikėtai išgarsėjusi mergina teigia, jog nosies neužrietė ir yra susitelkusi į mokslus, nepaisant to, kad gauna labai daug dėmesio: „Gavau labai daug darbo pasiūlymų. Labai dažnai susilaukiu skambučių su įvairiais darbo pasiūlymais, tačiau esu susikoncentravusi į mokslus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)