Dainininkas, kuris išgarsėjo 13-os metų ir tapo pasauliniu pop fenomenu, Milane susišlavė penkis apdovanojimus, įskaitant „Geriausiam atlikėjui vyrui“ ir „Daugiausiai gerbėjų turinčiam atlikėjui“. Ateinantį mėnesį jis išleis pirmąjį albumą po trejų metų pertraukos.

Tad toks impulsyvus elgesys gali pakenkti jo kaip draugiško ir nekalto paauglių dievaičio įvaizdžiui.

„Man gana, nebetęsiu šou“, – pasakė jis gerbėjams, kurie vadinami „beliebers“, supykęs, kad šie jo nesiklausė. Tai užfiksuota vaizdo medžiagoje, kuri buvo paskelbta Norvegijos dienraščio „VG“ tinklalapyje.
„Man buvo sunki savaitė – daug veiklos, mažai miego, ir visą laiką reikėjo būti žvaliam prieš kameras, gerbėjus ir pan. ...“, – vėliau rašė jis atsiprašydamas savo paskyroje „Instagram“ svetainėje.

„Tikrai nenorėjau būti bjaurus ir blogas, o koncertą nutraukiau, nei žmonės pirmoje eilėje visiškai nesiklausė.“

Jo privatus lėktuvas iškart po vidurnakčio pakilo iš Oslo oro uosto.

Gerbėjai liko sukrėsti, kai kurie jų raudojo, rašo „VG“.

J. Bieberis Norvegijoje yra itin populiarus. Yra buvę atvejų, kad kai kurios šios šalies mokyklos net nukėlė egzaminus, kad moksleiviai galėtų nueiti į jo koncertą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)