Jau ištrintoje nuotraukoje galima matyti, kaip G. Nati guli palatos lovoje, o prie jos esantis vamzdelis jungia ranką ir rausvos spalvos „Hermes“ rankinuką. Ji tokiu nuotrauka norėjo parodyti, kad tai – tarsi lašelinė.

Be to, fone galima girdėti gyvybines funkcijas imituojančio aparato pypsėjimą. Šalia ant lovos gulinčios moters padėtos dar kelios prabangaus prekės ženklo rankinės.

Šis įrašas, kuris buvo įkeltas į „Instagram“, iš pradžių sulaukė teigiamų žmonių reakcijų. Jis surinko net apie 17 tūkst. patiktukų. Tačiau netrukus pasipylė komentarai, teisiantys tokį G. Nati poelgį.

„Man, kaip buvusiai onkologinei pacientei, šis vaizdelis nejuokingas. Priešingai, man tai labai liūdna. Norėčiau, kad pasivaikščiotumėte po šios „ligoninės“ palatas, kad tikrai suprastumėte, kokiomis sąlygomis gyvena šie vargšai žmonės. Tada pažiūrėsime, kaip jausitės paskelbę ką nors panašaus“, – po įrašu komentavo Venesueloje gimusi aktorė ir realybės šou žvaigždė Carolina Marconi.

Į garsios aktorės komentarą netrukus sureagavo ir pati G. Nati. Ji ragino ją pasikalbėti privačiai.

„Sveiki, Karolina, žinote, kad galime pasikalbėti privačiai. Ir žinote, kaip aš jus gerbiu kaip moterį už savo stiprybę. Mano uošvė kasdien patiria tą pačią ligą, aš pati tai išgyvenu iš arti. Bet tai nesusiję. Tai buvo tik nekaltas vaizdo įrašas. Štai ir viskas! Siunčiu jums apkabinimą“, – atsakė šokiruojantį vaizdo įrašą paskelbusi dizainerė.

Tačiau ties tuo žodžių karas nesibaigė, mat į pokalbį įsitraukė ir žymi „Youtube“ žvaigždė Tynus Tresnickova. Ji paprieštaravo C. Marconi ir teigė, kad žmonės tiesiog neturi humoro jausmo.

„Aštuonis mėnesius praleidau ligoninėje sveikdama po sunkių nudegimų. Nepaisant to, man labai patiko šis vaizdo įrašas ir dievinu jo koncepciją! Žmonėms tiesiog trūksta humoro jausmo ir jie pernelyg rimtai į tai žiūri“, – rašė ji.

Visgi humoro G. Nati įraše neįžvelgė ir kiti komentatoriai.

„Kaip dviejų vėžiu sergančių tėvų dukra esate labiau siaubinga, nei juokinga“, – piktinosi kitas komentatorius.

„Aš jus pasiimčiau į ekskursiją po onkologijos skyrius, o tada suprastumėte šitą ironiją! Ta kėdė yra košmaras ir niekam to nelinkėčiau. Tad nebūk ironiška, būk žmogiška!“ – ragino dar vienas.

Jam Press anksčiau buvo rašoma, kad G. Nati, kuri turi du vaikus, įskaitant vieną vardu Hermis, prieš tai gynė prieštaringai vertinamą įrašą „Instagram“ paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją