Į loteriją, kuri yra populiari net keliuose šalies regionuose ir transliuojama televizijos RAI, lietuvaitė pakliuvo keistu ir keliančiu įtarimus būdu.

Italų spauda piktinasi, kad blondinė lietuvaitė, darbą televizijoje gavo proteguojama „tėvelio Silvio“. Jos priėmimą į TV pasirašė pats televizijos direktorius Mauro Masi.

RAI - Italijos visuomeninė televizija, bet S. Berlusconi jai daro didžiulę įtaką. Laikraštis „La Repubblica“ teigia, kad R.Kulytė - ne pirmoji iš premjero mergaičių, kuri gavo darbą visuomeninėje televizijoje. Jos atvejis unikalus ir tuo, kad merginai net nereikėjo mokėti italų kalbos.

Televizijos darbuotojai „La Repubblica“ korespondentui pasakojo, kad gražuolės iš Lietuvos pasamdymo istorija - skandalinga. Pradžioje jai buvo reikalaujama mokėti 1500 eurų atlygį už vieną laidą, nors pats vedėjas gauna tik 400 eurų. Galų gale, po ilgų derybų buvo sutarta dėl racionalesnės 300 eurų sumos, nors italų žurnalistai teigia, kad ir tiek yra nemažai nežinomai, patirties ekrane neturinčiai merginai.

Rasa Kulytė

Dvidešimt ketverių R. Kulytė kilusi iš Palangos, Klaipėdos universitete, Pedagogikos fakultete studijavo dailę. Dar būdama studentė prieš kelerius metus išvažiavo dirbti modeliu į Milaną, vėliau persikėlė į Romą.

Laikraščiui „Vakarų ekspresas“ mergina pasakojo, kad dažniausiai Italijoje jai tenka fotomodelio darbas. 172 cm ūgio manekenė yra per žema pristatyti kolekcijas ant podiumo.

Vienas didžiausių R.Kulytės pasiekimų - trečia vieta Italijoje rengtame konkurse „Mis Europos Sąjunga“. Nors Italijos spaudoje lietuvė pristatoma kaip buvusi „Mis Lietuva“, ji niekada nėra šio titulo laimėjusi.

Paklausta, ar būna, kad modeliais dirbančios merginos sulaukia nepadorių pasiūlymų, „Vakarų ekspreso“ žurnalistui mergina prieš trejus metus teigė: „Aišku, kad taip. Kiekviena sulaukia. Kilti modelio karjeros laiptais "per lovą" galima greičiau. Man tai nėra priimtina“.

Mergina Lietuvos žiniasklaidai gyrėsi, kad Italijoje siekia aktorės karjeros. Kalbėjo apie galimus pagrindinius vaidmenis didžiajame kine.

Deja, jokių lietuvaitės pasiekimų Italijos kinomatografe aptikti nepavyko. Kaip aktorė ji filmavosi tik dviejuose trumpametražiuose lietuviškuose filmuose, kurie dalyvavo festivalyje „AXX“: „Nefokuse“ ir „Erotomoto“.

Beje, R.Kulytė yra ne pirma seksuali blondinė, kuriai italų kalbos žinių trūkumas nesutrukdė dirbti visuomeninėje šalies televizijoje. Kažkada vienos laidos asistente toje pačioje TV dirbo ir buvęs erotinis modelis Jurgita Tvarijonaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)