Kad B. Cooperis dabar ūsuotas, teko įsitikinti išvydus jį žingsniuojantį gatve su dvejų metukų dukrele Lea ant rankų, rašo užsienio naujienų portalai.

Žinia apie kardinalų 44-erių metų aktoriaus įvaizdžio pasikeitimą tuoj pat pasklido internete. B. Cooperio gerbėjai suskubo pasidalyti tai įrodančia nuotrauka, papildyta apgailestavimą išreiškiančiais komentarais: toks, kokį matė kino juostoje „Taip gimė žvaigždė“ („A Star Is Born“), aktorius jiems patiko labiau.

Bradley Cooper su dukra

Tiesą sakant, tai ne pirmas kartas, kai B. Cooperis užsiželdina ūsus, tačiau anksčiau jie nebūdavo tokie vešlūs, be to, likdavo ir barzda. Dabar, kai yra vien su ūsais, aktorius atrodo tarsi nužengęs iš aštuntojo praeito amžiaus dešimtmečio.

Svarbu nepamiršti, kad ūsai tikrai gali būti būsimame filme arba televizijos seriale pasirodysiančio personažo atributas.

Nepaisydami jokių galimų ūsų atsiradimo priežasčių, „Twitter“ naudotojai atkreipė dėmesį į tai, kad dabar aktorius tapo stulbinamai panašus į komiką Jeffą Foxworthy. (Jei tuo netikite, galite patys palyginti šių vyrų nuotraukas.)

Akis badantis panašumas neliko nepastebėtas internautų.

„Kas galėtų nuginčyti, kad Bradley Cooperis dabar atrodo kaip Jeffas Foxworthy 1990-aisiais?“ – rašė vieni.

„Visada pasidomiu, kur filmuojasi Bradley Cooperis, tačiau nuo kada jį domina Jeffo Foxworthy gyvenimo istorijos ekranizacija?“ – komentavo tie, kuriems kilo įtarimų, kad galbūt aktorius susiruošė įkūnyti komiką biografinėje juostoje.

J. Foxworthy svarstymų apie galimą biografinį filmą nepakomentavo, tačiau, atsakydamas į „Instagram“ žinutes, prisipažino, kad žmona Pamela Gregg labai apsidžiaugė dėl to, kad yra lyginamas su B. Cooperiu.

„Mano žmona dabar nepaprastai laiminga“, – parašė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)