Vestuvinė nuotrauka buvo paviešinta ir dvynių Hensel „Facebook“ profilyje. Nuotraukoje J. Bowlingas stovi priešais baltai apsirengusias seseris ir laiko jų ranką.

Remiantis „Today“ pateikta informacija, dabar seserys Hensel (34 m.) dirba mokytojomis ir gyvena Minesotoje, valstijoje, kurioje gimė ir užaugo.

Nuotraukų, kuriose įamžintos džiaugsmingos kelionių su seserimis akimirkos, galima rasti ir J. Bowlingo „Facebook“ puslapyje, o X paskyroje jis prisistato kaip krikščionis, tėvas, vyras, veteranas ir nuosaikus žaidimų mėgėjas.

Portalas „People“ pabandė susisiekti su Abby ir Brittany Hensel, taip pat su J. Bowlingu, tačiau išplatintos žinios jie nepakomentavo.

Tačiau kiek vėliau pasirodė jų žinutė visiems, kurie tyčiojasi.

„Tai žinutė visiems čia esantiems nekenčiantiems“, – buvo rašoma kovo 29 d. „TikTok“ vaizdo įraše, kuriame paviešintos jųdviejų nuotraukos kartu su Abby Hensel vyru. „Jei tau nepatinka tai, ką darome, bet stebite viską, jūs vis tiek esate gerbėjas“.

Seserys Hensel yra suaugusios dvynės, turinčios atskiras galvas, bet vieną kūną. Dvynių kraujotakos sistema, kaip ir visi vidaus organai, yra bendri. Abby kontroliuoja dešiniųjų seserų rankos bei kojos judesius, o Brittany valdo kairiąją kūno pusę.

Po dvynių Hensel pasirodymo Oprah‘os Winfrey vedamame šou buvo sukurta visa serija dokumentinių laidų, supažindinančių su seserų gyvenimu. Per TLC parodytuose epizoduose įamžintas baigiamasis mokslų koledže etapas ir kelionė į Europą.

„Žmonės domėjosi mumis nuo pat gimimo ir akivaizdu, kodėl, – sako dvynės pirmoje dokumentinių laidų serijoje. – Vis dėlto mūsų tėvai jokiu būdu neleido, kad šiuo ypatumu pasinaudotume kaip pasiteisinimu. Mums buvo diegiamas tikėjimas, kad galime padaryti viską, ką tik norime.“
Kai dvynės gimė, gydytojai kalbėjo apie galimybę jas atskirti, tačiau mergaičių tėvai, Patty ir Mike‘as, atsisakė operacijos, mat buvo mažai vilties, kad abi seserys ją atlaikys.

„Kaipgi galėjome pasirinkti kurią nors vieną?“ – retoriškai klausė Mike‘as per 2001 metais duotą interviu leidiniui „Time“.

Tada jisai užsiminė ir apie galimybę kada nors dukteris ištekinti. Žinodamas, kad kai kurie Siamo dvyniai susituokia, tėvas neatmetė tokios perspektyvos.

„Jos dailiai atrodo, yra protingos ir joms nieko netrūksta. Skirtumas tik tas, kad jos susijusios“, – sakė Siamo dvynių tėvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)