Pora susitikinėjo daugiau nei dvejus metus ir buvo vadinama viena gražiausių ir populiariausių porų šou pasaulyje. Paskutinįkart jie buvo pastebėti kartu sausio 29 dieną Niujorke.

„Gigi ir aš turėjome neapsakomai reikšmingus, mylinčius ir linksmus santykius ir aš be galo ją gerbiu ir garbinu kaip moterį ir draugę. Ji turi tokią nepakartojamą sielą. Esu dėkingas visiems fanams už tokio sunkaus sprendimo gerbimą ir privatumo suteikimą mums šiuo metu. Norėjome, kad šias naujienas pranešti jums pirmieji. Mylime jus visus. xZ“, – rašė atlikėjas.

🥂✨✨

Публикация от Gigi Hadid (@gigihadid) Мар 5, 2017 в 5:13 PST

Gigi savo socialiniuose tinkluose taip pat pasidalijo šia liūdna žinia ir rašė, kad tai nebuvo lengvas sprendimas. „Pranešimai apie skyrybas dažnai atrodo neasmeniški, nes neįmanoma žodžiais apibūdinti to, ką du žmonės patyrė per dvejus metus. Ne tik santykiuose, bet gyvenime apskritai. Liksiu amžinai dėkinga už meilę, laiką ir gyvenimo pamokas, kurias dalijausi kartu su Z. Noriu jam tik paties geriausio ir toliau jį palaikysiu kaip draugą, kurį labai gerbiu ir myliu. Kalbant apie ateitį, tai, kas turi įvykti, tai ir įvyks. xG“.

Tiesa, kalbama kad dar visai neseniai šventę dvejų metų draugystės sukaktį pasukti skirtingais keliais jie nusprendė dėl darbų krūvio. Abu būdami itin sėkmingi jie negali skirti tiek laiko santykiams, kiek norėtų, todėl pasirinko išsiskirti ir susikoncentruoti į karjeras.

💕

Публикация от Gigi Hadid (@gigihadid) Апр 23, 2017 в 6:34 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)