Plaukų tinklelio paslapties nebeliko, kai šių metų birželio mėnesį ant Kembridžo kunigaikštienės galvos pastebėta ši pagalbinė priemonė, padėjusi jai atrodyti tiesiog nepriekaištingai viešnagės Prancūzijoje metu, rašo „Elle“.

Tas pats slaptas plaukų tinklelio ginklas panaudotas ir lankantis Nyderlanduose. Panašu, kad kunigaikštienei dėl stipraus vėjo prireikė priemonės papildomai sutvirtinti šukuoseną. Maža to, pasirinktas plaukų sušukavimo variantas atrodo itin trapiai, lyg bet kurią akimirką galėtų iširti, taigi nieko keisto, kad plaukus buvo tiesiog būtina papildomai sutvirtinti.

Tiesą pasakius, sprendimas naudoti plaukų tinklelį labai gudrus, nes šis triukas padeda išlaikyti kiekvieną plauką toje vietoje, kuri buvo jam numatyta. Ypač aktualūs tokie dalykai tampa tais atvejais, kai visą dieną planuojama praleisti ne namuose, o šalia nėra grožio pagalbininkų komandos.

Kadangi britų karališkosios šeimos atstovė nuolat itin stebima visuomenės ir žiniasklaidos, nieko keisto, kad prireikia itin kruopščiai apgalvoti ir pasirūpinti savo įvaizdžiu. Jei K. Middleton pasirinktų tam tikrą šukuosenos variantą, tačiau atsisakytų tinklelio, labai tikėtina, kad ilgai plaukai toje pačioje vietoje neišsilaikytų.

Nors toks scenarijus paprastam mirtingajam galbūt ir atrodo normalus ar netgi patrauklus, karališkosios šeimos atstovams jis turbūt nepasirodytų priimtinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)