P. Dempsey užklijuota širdžių ėdiko etiketė ir atitinkamas gerbėjų ažiotažas „People“ leidėjus begalę kartų vertė spausdinti šio aktoriaus bei lenktynininko nuotraukas žurnalo puslapiuose. Visgi oficialaus pripažinimo akimirka išmušė tik dabar: šiais metais P. Dempsey tituluojamas seksualiausiu planetos vyru.

„Džiaugiuosi, kad tai nutiko būtent dabar, – sakė iš JAV Meino valstijos kilusi 57-erių žvaigždė per interviu, tapusį centrine šios savaitės „People“ publikacija. – Smagu, kai esi pripažįstamas, ir mano savimeilė, aišku, pamaloninta, tačiau iš tikro jaučiuosi gavęs platformą, kurią galima išnaudoti siekiant prasmingų tikslų.“

Jam prie širdies arčiausiai yra „Dempsey centras“ – įstaiga, įkurta siekiant pagerbti amžinatilsį motinos atminimą, kurios misija – teikti pagalbą ir palaikymą vėžiu sergantiems asmenims bei jų artimiesiems.

Dar P. Dempsey mato prasmę būti puikiu vyru žmonai Jillian, vizažistei, nuosavos grožio produktų linijos įkūrėjai, ir pavyzdingu tėvu trims judviejų vaikams – 21-ų dukrai Talulai bei 16-os dvyniams Sullivanui ir Darby. Aišku, lenktyninių automobilių P. Dempsey pamiršti neketina – tai jo neblėstanti aistra.

Kaipgi šis vyras pasijuto, sužinojęs apie pripažinimą seksualiausiu?

„Patyriau visišką šoką, o tada pradėjau juoktis, tarsi tai būtų kažkoks pokštas. Juk visada likdavau antras!“ – sako jis.

„Apskritai, visiškai apie tai užmiršau ir niekada per daug negalvojau apie pripažinimą. Taigi, mano ego liko nepakitęs“, – tikina P. Dempsey.

Paklaustas, kaip į suteiktą seksualiausio vyro titulą sureaguos jo vaikai, P. Dempsey atsakė, kad jie tik pasijuoks, mėgins paerzinti ir įrodyti, kad titulas suteiktas nepelnytai.

„Tai labai gerai, kadangi jie verčia mane likti jaunam“, – pridūrė P. Dempsey.

Kad P. Dempsey tikrai talentingas lenktynininkas, įtikina Michaelo Manno režisuotos biografinės juostos „Ferrari“ kadrai. P. Dempsey šiame filme suvaidino italų lenktynininką Piero Taruffi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją