Sąrašas buvo sukurtas naudojant naujausius kompiuterinius apskaičiavimo metodus, jį kūrė veido chirurgas dr. Julianas De Silva.

Daktaras J. de Silva, vadovaujantis vienam chirurgijos centrui Londone, paaiškino: „Šie visiškai nauji kompiuteriniai žemėlapių sudarymo metodai leidžia mums suprasti, kas daro žmogų fiziškai gražų. Ši technologija yra naudinga planuojant pacientų operacijas“.

Atskleidžiama 10 gražiausių pasaulio įžymybių. Daktaras J. de Silva paaiškina, kodėl jos tokios geidžiamos.

10. Dwayne'as Johnsonas – 86,07 proc.

J. de Silva sakė: „Jis yra antras seniausias žmogus sąraše po George'o Clooney, tačiau gerai įvertinta lūpų formą ir tarpas tarp lūpų ir nosies. Jo nosis šiek tiek platesnė nei kitų, dešimtuke surinko mažiausią balą.“

Dwayne'as Johnsonas

9. Henris Goldingas – 87,98 proc.

35-erių vyras debiutavo vaidybiniame filme 2018 m. Daktaras J. de Silva paaiškino: „Puikiai įvertinta aktoriaus ir laidų vedėjo smakro forma bei atstumas tarp akių, tačiau mažesnis balas skirtas jo nosies ir veido formoms“.

Henris Goldingas

8. George'as Clooney – 89,91 proc.

George'as Clooney'is bėgant metams nukrito į dešimtuko apačią. Daktaras J. de Silva sakė: „Jis vis dar yra nepaprastai gražus vyras, tačiau jo veidas prarado apimties ir neišvengiamai suglebo aplink akis. Vis dėlto ulaukus 61 metų vis dar patekti į dešimtuką yra nuostabu.

George'as Clooney

7. Chrisas Evansas – 91,92 proc.

41 metų vyras žurnalo „People“ buvo paskelbtas seksualiausiu vyru 2022 m. J. de Silva teigė: „Žvaigždė tikrai turi tą klasikinę, holivudinę vyro išvaizdą, puikiai įvertinta akių padėtis ir beveik tobulas jo veido kontūras“.

Chrisas Evansas

6. Robertas Pattinsonas – 92,15 proc.

Aktorius pateko į geriausiųjų penketuką beveik visose kategorijose dėl savo klasikinės formos bruožų ir „nuostabaus žandikaulio“. Daktaras J. de Silva sakė: „Jo vienintelis žemesnis nei vidurkis balas buvo už lūpas, kurios yra mažos ir plokščios“.

Robertas Pattinsonas

5. Jude'as Bellinghamas – 92,22 proc.

Pasaulio čempionato sensacija ir ne tik dėl sportinių sugebėjimų. Daktaras J. de Silva sakė: „Puiku matyti Didžiosios Britanijos futbolo žvaigždę Jude'ą Bellinghamą, pelniusį tokius aukštus įvertinimus. Jis paaiškino, kad Bellinghamas pelnė aukštus balus už beveik tobulą atstumą tarp lūpų ir nosies. Jo bendra veido forma buvo įvertinta vienais žemiausių balų dešimtuke.“

Jude'as Bellinghamas

4. Harry Stylesas – 92,3 proc.

J. de Silva pasakojo: „Harry Stylesas užėmė ketvirtą vietą, jo smakras surinko beveik tobulus 99,7 proc. Buvo įvertintas kaip antras vyras šiame sąraše, turintis tobulą atstumą tarp akių. Nenuostabu, kad jis greitai tapo dainuojančia superžvaigžde.

Harry Stylesas

3. Michaelas B Jordanas – 93,46 proc.

Amerikiečių aktorius, žinomas dėl vaidmenų juostose „Black Panther“ ir „Creed“, taip pat sulaukė aukštų balų.

Daktaras J. de Silva teigė: „Aktorius Michaelas B Jordanas beveik buvo pasiekęs antrą vietą, gerai įvertintas nosies plotis ir ilgis bei smakras.

Michaelas B Jordanas

2. Chrisas Hemsworthas – 93,53 proc.

J. de Silva sakė: „Chrisas Hemsworthas yra viena didžiausių kino žvaigždžių pasaulyje, pirmą kartą išgarsėjęs dėl savo tvarkingo kirpimo, gražios išvaizdos austrų serialuose „Home and Away“. Jis turi senamadišką Holivudo žvaigždžių žavesį. Tai labai gerai vertinama, kai atsižvelgiama į klasikinį grožį.

Chrisas Hemsworthas

1. Rege Jean Page‘as – 93,65 proc.

J. de Silva paaiškino: „Rege laimėjo dėl savo gražaus veido ir nuostabių rudų akių. Jis surinko aukščiausią balą už atstumą tarp akių. Jo tobulos formos lūpos taip pat gavo aukštus balus, bet nosies plotis ir ilgis surinko kiek mažiau balų.“

Serialo „Bridgerton“ žvaigždė R. J. Page‘as, remiantis senovės moksliniais tyrimais, buvo išrinktas gražiausiu vyru pasaulyje.

Nustatyta, kad 34 metų aktorius, suvaidinęs Hastingso hercogą Simoną Bassetą populiariame „Netflix“ seriale, 93,65 proc. atitiko graikišką grožio Phi indeksą, kuris matuoja fizinį tobulumą.

Rege Jean Page‘as
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)