Italijos diskžokėja ir radijo laidų vedėja Adelina Putin siekia prasimušti į politiką ir mėgina pasinaudoti tolimais giminystės ryšiais su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, rašo „The Telegraph“.

Ji su dešiniojo sparno partija „Fratellid`Italia“ („Italijos broliai“) dalyvauja kitą savaitę numatytuose regioniniuose rinkimuose ir siekia patekti į Šiaurės Italijos Veneto regiono, kuriam priklauso Venecija ir Verona, tarybą.

Daugybe tatuiruočių pasipuošusią A. Putin Italijos spauda vadina „La sexycuginadiPutin“ („Seksualiąja Putino pussesere“). Jos rinkimų kampanijos šūkis skelbia: „Jei norite balsuoti už Putin(-ą), dabar galite tai padaryti“).

Ji tvirtina, kad su Rusijos lyderiu ją sieja tolimi kraujo ryšiai – veikiausiai per Veneto regiono amatininkus, kuriuos Petras Didysis XVIII amžiuje buvo pasamdęs Sankt Peterburgui statyti.

„Mes esame tolimi giminaičiai, - sakė ji Italijos spaudai. – Man visada patiko mano pavardė, bet kai Vladimiras išgarsėjo, man ji pradėjo patikti dar labiau. Aš ir mano giminės radome su juo daug ryšių“. Tačiau jos pavardė gali turėti ir kur kas proziškesnį paaiškinimą: žodis „putin“ Veneto regiono dialektu reiškia vaiką ar ūgtelėjusį kūdikį.

Nepaisant to, A. Putin ir V. Putiną sieja daug panašių pomėgių. „Man patinka ginklai. Vaikštau į šaudyklą, praktikuoju kūno rengybą ir laipiojimą uolomis“, - sakė A. Putin.

Ji žavisi buvusiu KGB šnipu ir tikina, kad Italijai reikėtų panašaus lyderio. „Žaviuosi jo ryžtingumu, jo sprendimų būdais. Jis turi tikro lyderio charakterį. Italijai reikėtų panašaus Putino, jo kalibro vyro ar moters“.

„Iš tikrųjų mums reikėtų mažiausiai septynių Putinų, kad užgydytume pastarųjų 40 metų Italijos žaizdas. Jis šiek tiek primena diktatorių, bet kiek man žinoma, jis yra puikus žmogus“, - sakė A. Putin.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)