Jaunoji princesė pirmą kartą stovėjo šalia tėvo, kai buvo šaunami saliutai. Šventiniuose renginiuose nesimatė tik jauniausios karališkos poros dukters Sofios, ji rugpjūčio pabaigoje išvyko į Velsą, mokytis UWC Atlantic koledže.

Po parado karalius, karalienė ir princesė vyko į Madrido karališkuosius rūmus, į priėmimą. Kaip rašė leidinys „Hola“, princesė, kuriai spalio 31 d. sukanka 18 metų, pirmą kartą su tėvais dalyvavo priėmime Sosto salėje.

Karalius prieš priėmimą persirengė, o Leonor liko su uniforma, tik nusiėmė beretę. Tiesa, šio priėmimo metu įvyko šmaikšti akimirka, kurios pro akis nepraleido atidžiausi gerbėjai.

Štai socialiniame tinkle „TikTok“ pasidalintame vaizdo įraše galima pamatyti, kaip princesė sveikina visus svečius, o priėjus vienam iš jaunų vaikinų – susižvalgo su karaliumi Pilypu ir karaliene Leticija.

Komentatoriai juokavo, kad tai būsimas karalius. Kiti prisiminė, kad tai gali būti merginos draugas iš kariuomenės.

„Tai jos draugas iš kariuomenės“, – rašė vienas.

Į šį komentarą netrukus atsakė kitas, pastebėjęs, kaip į vaikiną reagavo karalius su karaliene.

„Taip, bet karalienės ir karaliaus šypsena išduoda, kad yra paslaptis, susijusi su šiuo vaikinu“, – šmaikščiai rašė kitas.

Šiemet princesė Leonor pirmą kartą nuo 2020 m. stebėjo karišką paradą. Asturijos princesė pernai ir užpernai nedalyvavo Nacionalinės dienos iškilmėse, nes mokėsi Velse. Gegužę Leonor baigė UWC Atlantic koledžą, o rugpjūtį prasidėjo pirmi jos tarnybos kariuomenėje metai.

Praėjusią savaitę karalius Pilypas ir karalienė Leticija didžiuodamiesi stebėjo, kaip ji prisiekė ištikimybę Ispanijos vėliavai ceremonijoje Saragosos karo akademijoje.

Savo kalboje ceremonijoje karalius sakė: „Praėjo 38 metai, pamenu, kaip jaučiausi anksčiau ir ką man tai reiškia dabar, kai kartu su karaliene didžiuodamiesi klausome, kaip duktė, Asturijos princesė taria priesaiką. Tai labai džiugu. Ir labai reikšminga, matant, kaip princesė taip pat taria priesaiką su nauja kadetų grupe.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)