Incidentas įvyko kovo 21 dieną Barchivos gyvenvietėje, netoliese Vito užmiesčio namų, skelbia „RIA Novosti“, remdamasi šaltiniu iš teisėsaugos organų.

Dainininkas Vitas šaudė iš pistoleto. Jis buvo apklaustas policijos nuovadoje“, – paaiškino pašnekovas.

Ar Vitas buvo apsvaigęs nuo alkoholio, kaip tvirtina dainininko kaimynų suteikta informacija patikėję žurnalistai, šaltinis nepatvirtino.

Maskvos srities Rusijos vidaus reikalų ministerijos atstovai patvirtino, kad minėtame rajone iš tikrųjų buvo girdėti šūviai.

„Vykdomas tyrimas dėl šūvių ir 1979 metais gimusio vyro. Gavę išvadas, imsimės reikiamų veiksmų“, – paaiškino policijos atstovas.

Pareigūnai įtariamojo pavardės neįvardija, tačiau detalės sutampa su popžvaigždės V. Gračevo.

Pats Vitas sako, kad šaudė į paukščius, o tada iš kažkur atvažiavo policija.

„Buvo šūvių. Mes ten paprasčiausiai į varnėnus iš neužtaisyto šautuvo pyškinome. Kaimynai kažko vėl prisigalvojo. Jie patys turi rimtų problemų“, – „Penktam kanalui“ paaiškino dainininkas. Kaip sako Vitas, policijos pareigūnams prireikė šturmuoti jo namus.

Duoti kraujo mėginį Vitas atsisakė, jam buvo surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas.

Nepaisant to, Vito prodiuseris pabandė savo klientui sukurti „geležinę alibi“. „Svarbiausia, kad šiuo metu Vito Maskvoje nėra. Nežinau, nemanau, kad jis su visa tuo susijęs. Teks kažkaip aiškintis. Tik jo Rusijoje nėra, fiziškai jo čia nėra“, – pareiškė prodiuseris, komentuodamas informaciją apie šaudynes.

Priminsime, kad Vitas jau buvo patekęs į policijos akiratį dėl agresyvaus ir neadekvataus elgesio. Jam netgi buvo iškelta baudžiamoji byla dėl grasinimo nužudyti.

2013 metų gegužės 10 dieną dainininkas, vairuodamas automobilį „Infiniti“, Maskvoje pertrenkė Olgą Cholodovą. Kaip pasakojo liudininkai, dainininkas buvo girtas, ilgai atsisakė lipti iš automobilio ir nukentėjusiai grasino pistoletu. Vėliau paaiškėjo, kad tai buvo pistoleto „Makarov“ muliažas. Leisti paimti kraujo mėginį tyrimams jis atsisakė. Vėliau tyrimo metu paaiškėjo, kad atlikėją galėjo ištikti saulės smūgis.

Po incidento iš Vito eilinį kartą buvo atimtas vairuotojo pažymėjimas. Jis netgi buvo apkaltintas užpuolęs policijos pareigūną. Tyrimo metu nustatyta, kad avarijos kaltininkas smurtavo prieš uniformuotą pareigūną, smūgiavo jam koja.

Vito prodiuseris ir tada visomis išgalėmis gynė savo klientą, pareikšdamas, kad jo prie „Infiniti“ vairo avarijos akimirką nebuvo. Po teismo prodiuseris atsidūrė ligoninėje – jam pakriko nervai. Galiausiai Vitui skirta 100 tūkst. rublių bauda, o kaltinimai grasinus panaikinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)