Velso princesė, turinti nuostabią papuošalų kolekciją ir galinti nešioti geriausių mados dizainerių kūrinius, iš savo vyro ankstyvosiomis jųdviejų romano dienomis yra gavusi neįprastą dovaną, rašo svetainė ok.co.uk.

Princas Williamas apie savo klaidą išrenkant dovaną prisipažino per „BBC Radio Five Live“ Peterio Croucho tinklalaidę. Futbolininkas atskleidė, kad savo žmonai Abbey Clancy gimtadienio proga tris kartus pirko lietpaltį.

Savo ruožtu princas Williamas atsakė: „Kartą savo žmonai padovanojau žiūronus – ji niekada neleido man to pamiršti. Tai buvo pačioje mūsų santykių pradžioje – maniau, kad tai užtvirtins mūsų draugystę. Tačiau dovana jai nepatiko. Tiesą sakant, neturiu supratimo, kodėl nupirkau jai žiūronus, tuo metu tai atrodė gera idėja“.

Karališkoji šeima, garsėjanti tuo, kad per Kalėdas labiau pripažįsta smagias ir humoristines, o ne brangias dovanas, laikosi kai kurių unikalių tradicijų, įskaitant keitimąsi dovanomis Kalėdų išvakarėse.

Kūčių dieną kiekvienas karališkosios šeimos narys palieka dovanas pirmajame aukšte ir nekantriai laukia 18 val. vakaro, kai prasideda jų išvyniojimas. Prieš tai visos dovanos suskirstomos pagal asmenis.

Kate Middleton, princas Williamas

Anksčiau dovanų išpakavimo procesą prižiūrėdavo velionis princas Philipas, duodavęs leidimą apžiūrėti savo dovanas. Tarp įsimintinų dovanų buvo princo Harry karalienei dovanota vonios kepuraitė su užrašu „Ain`t life a b*tch“.

Kartą Kate savo svainiui Harry Kalėdų proga padovanojo rinkinuką „savo paties merginai užsiauginti“ – tai buvo linksma užuomina į daug dėmesio sulaukiančius jo romanus. Dar viena karališkosios šeimos tradicija – antrąją Kalėdų dieną užsitaisyti šautuvus ir pašaudyti 20 tūkst. akrų (8 000 ha) ploto Sandringamo valdose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją