Sarah Aspin yra Blake'o Fielderio Civilo 15 mėnesių sūnaus Jacko motina. Neseniai trisdešimtmetis vyras po kelias dienas trukusio alkoholio ir narkotikų maratono sutrikus organų veiklai atsidūrė ligoninėje, kur jam medikai dirbtinai sukėlė komą. Po keturių dienų moteris sužinojo besilaukianti antrojo judviejų kūdikio.

S. Aspin neslepia, kad tuomet netgi svarstė aborto galimybę, tačiau galiausiai nusprendė to nedaryti.

„Nepritariu abortams, tačiau nepajėgiau atsikratyti minties, kad vienai auginti du vaikus būtų nepakeliamai sunku, - prisipažįsta moteris. - Vis dėlto pamaniau, kad manyje yra Blake'o gyvybė ir negaliu jos atsikratyti“.

34 metų Sarah B. Fielderiui Civilui džiugią žinią pranešė vos tik šis pabudo iš komos. Vyras atsigauna taip sparčiai, kad gydytojai žada jau kitą savaitę jį paleisti iš ligoninės. Visgi S. Aspin neslepia, kad vienu metu jos mylimojo gyvybė kabojo ant plauko.

Ji prisimena: „Gydytojai liepė paskambinti jo šeimai ir paruošti juos blogiausiam. Tai buvo baisiai siaubingas metas. Buvau ne juokais išsigandusi. Nežinojome, ar Blake'as išsikapstys, nes jis buvo ištiktas komos ir organai nebefunkcionavo“.

Sarah neslepia, kad ją anksčiau „erzino“ dvi ar tris valandas trunkantys Blake'o pokalbiai su Amy prieš tai, kai dainininkė pernai liepą buvo rasta negyva savo namuose Londone, kol ilgainiui ji suvokė, kad mylimasis neketina grįžti pas buvusiąją.

Žurnalui „Reveal“ S. Aspin pasakojo: „Amy paskambindavo Blake'ui vėlai naktį ir jis kalbėdavosi su ja dvi ar tris valandas. Kartais tai mane erzindavo. Ji kalbėdavo jam apie meilę, ji nuolat kartodavo, kad tebemyli Blake'ą. Jei jis būtų norėjęs grįžti pas Amy, turėjo tam daugybę galimybių, tačiau jis pasirinko mane“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)