Vagystė buvo įvykdyta naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Raskazovkos kaime, skelbia „Interfax“, remdamasi vienu teisėsaugos šaltiniu.

Rusijos vidaus reikalų ministerijos Maskvos miesto valdybos spaudos tarnybos viršininkas Andrejus Galiakberovas patvirtino, kad sostinės policija pradėjo tirti vagystę iš „kaimo“ namo Troickio ir Naujosios Maskvos administracinių apygardų prefektūroje.

„Atvykusi operatyvinė tyrimų grupė apklausė 33 metų šeimininką, taip pat namo sargybinį. Policijos pareigūnai apžiūrėjo įvykio vietą, užfiksavo tikėtinas įsilaužimo žymes ir paėmė pirštų atspaudus nuo daiktų paviršiaus“, - teigė jis.

A. Galiakberovas pažymėjo, kad vagystės aplinkybės ir pavogtų daiktų sąrašas tikslinamas. Taip pat sprendžiamas klausimas, ar kelti baudžiamąją bylą dėl vagystės.

Pirminiais duomenimis, vagys pavogė seifą, kuriame buvo 9 mln. rublių (apie 120 tūkst. eurų), rašo „Life News“.

„Pirmą valandą nakties grįžau iš Maskvos, kur kultūringai ilsėjausi, vaikščiojau po miestą, - per interviu svetainei super.ru sakė pats D. Bilanas. – Atvažiavus namo, mane ištiko šokas“.
Jo teigimu, nusikaltėliai nuplėšė nuo vyrių lauko duris ir „išnešė iš namų daug įvairių daiktų, kurie buvo itin brangūs širdžiai“. Tuomet, sprendžiant iš pėdsakų, vagys pasislėpė miške.

Tarp pavogtų daiktų yra brangus laikrodis ir standieji diskai su D. Bilano vaizdo klipais ir dainomis.

Dainininko kotedže įrengta vaizdo stebėjimo sistema, bet vagys išsinešė ir diską su stebėjimo kamerų vaizdo medžiaga. Tačiau baudžiamojoje byloje atsirado trys įtariamųjų pavardės: V. Toskinas, A. Moskalenka ir A. Klyba.

Viktoras Belanas, naudojantis sceninį Dimos Bilano vardą ir pavardę, gimė 1981 metais Karačiajų Čerkesijos Ust Džeguto mieste. 2008 metais jis oficialiai pakeitė savo vardą ir pavardę, tapdamas Dima Bilanu.
Dainininkas du kartus atstovavo Rusijai „Eurovizijos“ dainų konkurse: 2006 metais jis užėmė antrąją vietą, o dar po dvejų metų tapo pirmuoju rusu, laimėjusiu šį konkursą.

Restorane apvogė aktorių

Dima Bilanas yra jau antrasis Maskvos artistas, pastarosiomis dienomis tapęs vagių auka. Rugsėjo 14 dienos vakarą nusikaltėliai apvogė aktorių Nikolajų Denisovą, kuris Marksistų gatvėje leido laiką restorane „Zolotaja vobla“.

Kai aktorius išėjo iš salės, kažkas pasičiupo jo mobilųjį telefoną ir piniginę, kurioje buvo 80 tūkst. rublių (1 073 eurai).

Grįžęs į salę aktorius iš karto pasigedo savo asmeninių daiktų, bet vagis jau buvo palikęs restoraną. Pagal šį vagystės faktą buvo iškelta baudžiamoji byla.

N. Denisovas dirba Maskvos jaunojo žiūrovo teatre ir aktyviai filmuojasi kine. Televizijos žiūrovams jis yra pažįstamas iš filmų „Balamutas“, „Jūreiviai neturi klausimų“ ir „Sentimentalus romanas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)