Naująją komiko šukuoseną gerbėjai išvydo jo kolegos Davido Spade'o „Instagram“ paskyroje, į kurią jis įkėlė nuotrauką su 62-ąjį gimtadienį švenčiančiu J. Carrey ir Adamu Sandleriu.

Kolega aktoriui skyrė jautrų sveikinimą.

„Laimingo gimtadienio, Jimai Carrey, kuris mane privertė daug kartų juoktis ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų. Toks šaunus vyrukas. Retai kada naudoju torto jaustuką, bet šiandien tai padarysiu“, – prie nuotraukos rašė D. Spade'as.

Į savo gimtadienio šventę apie karjeros pabaigą pranešęs aktorius atvyko apsivilkęs paprastais juodais marškinėliais. Tiesa, gerbėjų akys krypo ne į juos, o į aktoriaus šukuoseną – ilgus plaukus.

Po nuotrauka netrukus pasipylė komentatorių žinutės, kuriose buvo ir nuoširdžios nuostabos dėl pasikeitusios išvaizdos.

„Aš pagalvojau, kad tai moteris, kuri bando suvaidinti Jimą Carrey“, – juokaudamas rašė vienas internautas.

„Ar tai ne ta pati mergina, kuri „TikTok“ bando atvaizduoti aktorių?“ – stebėjosi kitas.

Delfi primena, kad apie aktoriaus išvaizdos pokyčius rašyta ir anksčiau. Štai jis su pailgėjusiais plaukais pastebėtas dar praėjusią savaitę Kalifornijoje.

Iš renginio išėjusio J. Carrey plaukai siekė pečius, ko įprastai gerbėjai nebuvo matę, buvo rašoma the-sun.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją