Angelinos Jolie „antrininkė“ S. Tabar ir vėl atsigulė po chirurgo skalpeliu – tai dar vienas niekuomet nesibaigiančio proceso bandant supanašėti su Holivudo aktore etapas.

20-metė socialinių tinklų žvaigždė iš Irano „Instagram“ paskelbė sumaniai paredaguotą savo nuotrauką, kurioje pademonstravo savo naujausią operaciją.

Instagram“ paskelbtoje nuotraukoje, kurioje demonstruojami koreguojamosios operacijos rezultatai, didelę S. Tabar veido dalį slepia tvarsčiai – jie dengia jos nosį ir skruostikaulius.

S. Tabar anksčiau tvirtino išgyvenusi daugiau nei 50 operacijų, kad taptų panaši į savo dievaitę A. Jolie. Jos nosies tiltas dabar atrodo trapesnis nei kada nors anksčiau. O socialinių tinklų žvaigždės nosies galiukas išliko kampuotas ir pakilęs viršun.

Internete išgarsėjusi savo „zombiška“ išvaizda, socialinių tinklų žvaigždė šokiruojančioje asmenukėje „Photoshop“ pakoregavo savo lūpas, kad šios atrodytų putlesnės.

Dar per pirmąją valandą po paskelbimo šokiruojanti S. Tabar asmenukė susilaukė daugiau nei dviejų tūkstančių reakcijų – žvaigždė dabar gali pasigirti socialiniame tinkle turinti daugiau nei 408 tūkstančius sekėjų.

Dėl savo „mirusios nuotaikos“ išvaizdos praėjusiais metais patekusi į antraštes, Sahar galiausiai prisipažino: „Visa tai – „Photoshop“ ir makiažo rezultatas. Kaskart, kai paskelbiu nuotrauką, pakoreguoju savo veidą vis išradingiau ir smagiau. Tai yra saviraiškos būdas, savotiška meno forma. Mano gerbėjai žino, kad tikrasis mano veidas atrodo kitaip“.

Be to, didžioji A. Jolie gerbėja savuosius gerbėjus praėjusią savaitę erzino naujausios operacijos rezultatais – ji paskelbė vaizdo įrašą, kuriame su tvarsčiais ant nosies rūko kaljaną.

Komentuodamas vaizdo įrašą, kuris dabar jau ištrintas, vienas gerbėjas rašė: „Ji visiškai subjaurojo save operacijomis“. Kitas klausė: „Kas ten jai ant nosies?“.

Sahar Tabar
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)