22 metų J. Bieberis buvo nufotografuotas nuogas per atostogas Havajuose, o jo 41 metų tėvas Jeremy socialiniame tinkle „Twitter“ parašė: „Mano berniukas“ ir pridėjo kaktusą vaizduojantį jausmaženklį.

Cenzūruotas J. Bieberio nuotraukas galite išvysti ČIA.

Nors vėliau šį įrašą ištrynė, Jeremy pasidalijo savo gimtajame mieste stovinčio Kanados nacionalinio bokšto nuotrauka. Justino gerbėjai tai suprato kaip užuominą apie sūnaus penio dydį. Paskui tėvas nusifotografavo priešais bokštą.

@justinbieber

A photo posted by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on Aug 6, 2016 at 10:14am PDT

Tai jau ne pirmas kartas, kai tėvas giriasi savo sūnaus penio dydžiu. Pernai metais dainininkas pagrasino imtis teisinių veiksmų, kai internete pasirodė trys nuotraukos, kuriose visiškai nuogas J. Bieberis nufotografuotas iš priekio tuo metu, kai Bora Bora atostogavo su Jayde Pierce, tačiau Jeremy dėl to nei kiek nesijaudino.

Jis tame pačiame „Twitter“ pagyrė hito „Where Are U Now“ atlikėjo vyriškumą: @justinbieber kuo tu maitini tą dalyką. #išdidus tėtis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)