Videoklipas, kuriame užfiksuota, kaip Kate Middleton vos judindama kojas prisiartina prie Margaritos II 2022 m. vasario mėnesį įvykusio vizito į Kopenhagą metu, žaibiškai išpopuliarėjo „TikTok“.

Karališkosios šeimos gerbėjams labai patinka jos judesiukas, skelbia people.com.

Per Kristijono IX rūmuose, oficialiojoje Danijos karalienės rezidencijoje, surengtą fotosesiją, kurioje dalyvavo K. Middleton, Margarita II ir jos marti kronprincesė Mary, karalienė ranka pakvietė Velso princesę prieiti arčiau.

Nenuleisdama akių nuo fotografų, K. Middleton priartėjo prie Danijos karališkosios šeimos narių diskretiškai judindama pėdas. Šį judesį „TikTok“ naudotojai pavadino „Princess Shuffle“.

„The Royal Watcher“ vaizdo įrašą paskelbė „TikTok“ pirmadienį. Jis jau buvo peržiūrėtas daugiau nei milijoną kartų ir surinko 50 tūkst. paspaudimų „Patinka“.

„Juk ji avėjo aukštakulnius! – stebėjosi viena komentatorė, pamačiusi juodus K. Middleton batelius. – Man tikrai būtų susipynusios kojos.“

„Kai kitą kartą su kuo nors pozuosiu nuotraukai, atliksiu šį judesį“, – pareiškė kita naudotoja.

K. Middleton pademonstravo „Princess Shuffle“ paskutinę viešnagės Danijoje dieną. Beje, tai buvo vienas iš retų atvejų, kai Velso princesė viena lankėsi užsienyje. Pavyzdžiui, 2017-aisiais ji viena nuvyko į Liuksemburgą. Daniją ji aplankė antrą kartą – 2011 m. K. Middleton ir princas Williamas nuvyko į Danijoje esantį UNICEF centrą, kad sužinotų daugiau apie Rytų Afrikai teikiamą pagalbą maistu ir medikamentais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją