Galop asmeninėje „Instagram“ paskyroje D. Nagijevas paviešino nespalvotą vaizdo įrašą. Jame jis skutasi galvą, o klipo fone skamba grupės „Akvarium“ daina, kurioje yra žodžiai „patys kariavome su savimi“. Tai ištrauka iš dainos „Liepsnojantis traukinys“ („Pojezd v ogne“).

„Iki pasimatymo. Mes būtinai susitiksime. Myliu jus, nors viltys žlugo ir liko tiktai aitrus skonis. Kaip sakė mano senelis prieš Komuniją: „Ką gi aš, senis, padariau?“ – parašė D. Nagijevas.

Kiek anksčiau Rusiją paliko reperis Face, išreiškęs palaikymą Ukrainai ir atšaukęs visus Rusijos teritorijoje planuotus koncertus. Jis taip pat kreipėsi į Ukrainos ir Rusijos žmones, na, o kreipimąsi papildė Ukrainoje daryta savo nuotrauka.

„Raginu mūsų vyriausybę ir armiją susivokti ir nebegriauti miestų bei gyvenimų broliškos tautos teritorijoje... Atsiprašau visų ukrainiečių už kančias, kurias sukėlė mūsų šalies veiksmai“, – parašė jis „Instagram“ paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės