Pasak KVVU-TV, kelias iki karūnos 27-erių mados dizainerei ne visada buvo rožėms klotas. Norint dalyvauti viename konkurse, jai teko įrodinėti, kad yra moteris. „Miss Silver State USA“ konkursas laikomas prestižiškiausiomis preliminariomis varžyboms prieš „Mis Nevada“ konkursą. Tad ši K. Enriquez pergalė užtikrino jai vietą visą valstiją apimančiame konkurse, rašo out.com.

„Man tai buvo puiki patirtis. Tai buvo tikra moteriškumo ir įvairovės šventė, tiesiog puiki proga džiaugtis, kad gali būti savimi“, – apie konkursą kalbėjo K. Enriquez.

Jos patirtis „Miss Silver State USA“ konkurse – ryškus kontrastas bent vienam konkursui, kurio pavadinimo K. Enriquez minėti nepanoro. Ji pasakoja, kad aną kartą viskas vyko sklandžiai, tačiau galiausiai renginio organizatoriai sužinojo, kad ji yra translytė moteris. Nuo to laiko grožio konkurso dalyvė juto akivaizdžiai pasikeitusį organizatorių elgesį su ja.

„Manęs paprašė pateikti dokumentus, nurodė man atnešti gydytojo išrašytą pažymą. Mano manymu, toks elgesys buvo netinkamas“, – prisiminė K. Enriquez. Moteris pabrėžė, kad nors galiausiai konkurse dalyvauti jai buvo leista, organizatoriai atsisakė apgyvendinti ją kartu su kambario drauge.

„Tai nubloškė mane atgal į laikus, kai jaučiausi nepageidaujama“, – pridūrė K. Enriquez.

„Augdama aš dažnai girdėjau, kad negaliu būti savimi, negaliu būti vietose, kur esu nepageidaujama, – atsakydama į klausimą „Miss Silver State USA“ grožio konkurso metu, kalbėjo K. Enriquez. – Kasdien susidurdavau su kliūtimis, neleidžiančiomis man būti savimi. Tačiau šiandien aš didžiuojuosi būdama translytė moteris“.

Tai jau nebe pirma K. Enriquez pergalė. Ji džiaugėsi „Queen California“, „Queen USA 2016“ ir „Super Sireyna WWUSA“ karūnomis. Naujausioji pergalė K. Enriquez suteikia galimybę varžytis birželį vyksiančiame „Mis Nevada“ konkurse. Moters tikslas – nugalėti šiame konkurse ir pakliūti į „Mis Jungtinės Valstijos“, o galiausiai – ir į „Mis Visata“ konkursą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)