Princo George‘o eilė pagal pirmumo tvarką oficialiai dar nenustatyta

Pirmumo tvarka – tai tvarka, apibrėžianti eiliškumą, kurio turi būti laikomasi atvykstant į oficialius renginius. Kadangi princas George‘as turi užimti kunigaikščio vietą (todėl turi būti po George‘o Windsoro, Sent Endriuso grafo), jo vieta eilėje dar nenustatyta.

Jis gimęs dviejų Zodiako ženklų sandūroje

Princas George‘as gimė liepos 22 d. 16.24 val., taigi, faktiškai pagal Zodiaką jis Vėžys, kaip ir jo tėtis bei žuvusioji senelė – Velso princesė Diana. Tačiau princas George‘as vos per plauką nutolęs nuo Liūto. Taigi jis, galima sakyti, laimingasis, gimęs dviejų Zodiako ženklų sandūroje ir turintis pačių geriausių tiek Vėžio, tiek Liūto bruožų.

Pilnas vardas

Visas princo George‘o vardas yra Jo Karališkoji Didenybė Kembridžo princas Georgeas Alexanderis Louisas.

Senelis Charlesas meiliai vadina jį Džordžiu (Georgie), bet visas princo vardas skamba išdidžiai ir iškilmingai– Jo Karališkoji Didenybė Kembridžo princas Georgeas Alexanderis Louisas.

Jis neturi pavardės

Princui George‘ui suteiktas ir antras, ir trečias vardai, bet pavardės jis kol kas neturi. Nors Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos nariams pavardė faktiškai nebūtina, jie paprastai būna Windsorai arba Mountbatten-Windsorai.

Tik princų Williamo and Harry‘io pavardės mokykloje ir kariuomenėje buvo Walesai. Ši pavardė parinkta pagal oficialų jų tėvo, kaip Velso princo, titulą. Taigi, Williamas ir Kate George‘ui gali parinkti Cambridge‘o pavardę.

Princas George‘as, kaip ir jo mama, mėgsta piešti

Kembridžo kunigaikštienė ne kartą tvirtino, kad princas George‘as mėgsta piešti. Pati Kate turi meno istorikės diplomą ir neretai atsiduoda pomėgiui piešti.

Jis šiek tiek išdykęs – galbūt tai iš dėdės Harry‘io paveldėta savybė

Kai gimė princas George‘sa, jo tėvas princas Williamas netruko pastebėti, kad sūnelis šiek tiek išdykęs ir tuo panašus į jaunesnįjį jo brolį Harry.

Princas George‘as yra meiliausias gamtos puoselėtojas

Kaip skelbia „People“, princas George‘as kartu su savo seneliu princu Charlesu sodino medžius Tetberyje esančioje karališkoje rezidencijoje Highgrove House. Princui Charlesui teko ne kartą rodyti, kaip sodininkauti.

Jis neabejotinai taps regbio aistruoliu

Princas Williamas mano, kad sūnelis taps aistringu kurios nors Londono regbio komandos gerbėju. Tokią viltį jis išreiškė kalbėdamas su Anglijos rinktinės regbio žaidėju Mike‘u Tindallu (prinoco Williamo pusseserės Zara Phillips sutuoktiniu).

Williamas ir Kate savo atžalą auklėja šiuolaikiškai, bet nepamiršta tradicijų

Princas ir Kembridžo kunigaikštienė, žinoma, laikosi karališkoje šeimoje priimtinų auklėjimo tradicijų, bet stengiasi, kad sūnus kuo artimiau susipažintų ir su įprastu gyvenimu. Pavyzdžiui, Kate ne kartą buvo pastebėta vaikštinėjanti su Geore‘u parke.

Jis gimęs tą pačią dieną kaip ir... Selena Gomez

Aišku, popmuzikos žvaigždė, yra net 21 metais vyresnė už princą George‘ą. Žinodama, kad jos gimtadienis sutampa su princo, interviu „E! News“ Selena Gomez pasakė: „Niekada negaliu to pamiršti. Kai mane sveikins gimtadienio proga, visada atsakysiu „Bet juk šiandien karališkasis gimtadienis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)