Ne vienas gerbėjas, internautas bei renginio svečias pastebėjo, kad 60-metis aktorius atrodė žymiai jauniau, nei įprastai. Šias kalbas sukėlė itin lygi veido oda ir daug šviesesni plaukai.

Jaunatvišką įvaizdį sudarė ir jo pasirinkta apranga – paprastos kelnės, juodi marškiniai ir rankoje laikytas švarkas. Kai kam pasirodė, kad aktorius tyčia atkartoja 90-ųjų stilių. Šiais laikais jis pasirodė tokiuose filmuose kaip „Kovos klubas“ arba „Septyni“.

Gerbėjai negalėjo nepastebėti B. Pitto pokyčių, todėl pradėjo svarstyti, kad žvaigždei galėjo būti atliktas slaptas veido patempimas.

Šios kalbos labiausiai paaštrėjo socialinio tinklo „TikTok“ paskyroje, į kurią buvo įkeltas garsaus gydytojo Johnny Betteridge'o vaizdo įrašas su aktoriaus nuotraukos analize.

Jame matyti, kaip lyginama prieš trejus metus ir dabar padaryta nuotrauka. Jis pastebėjo kelis „reikšmingus“ pokyčius jo išvaizdoje. Gydytojas tikino, kad šiems pokyčiams aktorius turėjo išleisti apie 100 000 JAV dolerių.

Pasikeitusiu Brado Pitto išvaizda

Tiesa, „The Mirror“ kalbintas kosmetikos ekspertas Arunas Narangas pasakojo, kad matosi, kuriose vietose buvo padaryti pokyčiai.

„Palyginus jo naujausią nuotrauką su ta, kuri daryta prieš kelerius metus, matyti, kad aplink jo lūpas ir akis yra mažiau raukšlių, nei ankstesnėje nuotraukoje. Veido linijos tiesiog taip neišnyksta ir joks drėkinamasis kremas jų nepanaikins.

Dar viena išraiškinga vieta – ausys. Tiems, kuriems buvo atliktas veido liftingas, lieka randas, nes oda yra labiau įtempiama. B. Pittas turi šį randą, todėl tai mane įtikina, kad jam buvo atlikta procedūra. Bet jei labai nori, operaciją galima paslėpti“, – užsienio naujienų portalui tikino kosmetikos ekspertas.

A. Narangas įsitikinęs, kad aktorius procedūrą galėjo pasidaryti slapta ir niekas apie tai nebūtų sužinojęs.

„Tokios veido pakėlimo operacijos, kokią turėjo atlikti B. Pittas, gijimas užtrunka iki keturių savaičių, todėl jei garsenybė gali mėnesį ar daugiau pabūti su savimi, ji gali pasidaryti tokią operaciją ir niekas apie tai nesužinos“, – tikino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją