Ispanijos ministras pirmininkas Pedro Sanchezas dalyvavo liepos 11–12 d. Vilniuje vykusiame NATO viršūnių susitikime, o jį lydėjusi žmona Begona Gomez atvyko, kaip skelbia ispanų žiniasklaida, pasirengusi pareklamuoti ispanų madą.

Begona Gomez

NATO susitikimo dalyvių vakarienei prezidentūroje Begona Gomez pasipuošė Teresos Helbig suknele. Ilga, balta suknelė – originaliai siuvinėta, be rankovių, nuo liemens klostyta. Iš perregimo šifono siūta suknelė yra „Helbig Music Fest“ kolekcijos, kuri buvo pristatyta 2022 m. rugsėjį „Mercedes Benz“ mados savaitėje Madride.

48-erių B. Gomez priderino prie suknelės kūno spalvos aukštakulnius batelius ir tokio paties atspalvio delninukę, makiažas buvo gaivus ir lengvas. Kaip vėliau pokštavo ispanų spauda, Ispanijos premjero žmona buvo panaši į nuotaką.

Iškilmingame reginyje dalyvavo 80 valstybių lyderių – Jungtinės Karalystės premjeras Rishi Sunakas, Italijos ministrė pirmininkė Giorgia Meloni, Prancūzijos prezidentas Emmanuelis
Macronas su žmona Brigitte Macron ir daugelis kitų. Taip pat atvyko ir Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis su žmona Olena Zelenska, su kuriais P. Sanchezas ir B. Gomez šiltai pasisveikino ir bendravo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją