Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip koncertų vietoje ir buvusiame teatre Londone 41 metų Velso princas, vilkėjęs šviesiai melsvais marškiniais, su alumi rankoje juda iš šono į šoną, rašo dailymail.co.uk.

Sosto įpėdinis, pasirodęs privačioje ložėje kartu su dviem bičiuliais, tarp kurių buvo princo Louis krikštatėvis ir naktinio klubo savininkas Guy Pelly, atrodė atsipalaidavęs ir mėgavosi penktadienio vakaru, skirtu elektroninei muzikai.

Prie Williamo ir Guy buvo prisijungęs ir trečias vyras, taip pat vilkėjęs mėlynais marškiniais. Tai buvo Jamesas Meade`as, princesės Charlotte krikštatėvis ir artimas Velso princo bei princesės draugas.

Prasisegęs melsvų marškinių apykaklę ir rankoje laikydamas gėrimą, trijų vaikų tėvas balkone demonstravo geriausius savo „tėčio šokio“ judesius ir lingavo galvą pagal sunkų elektroninės šokių muzikos ritmą.


Gali būti, kad šiuo vakarėliu princas Williamas su bičiuliais šventė savo 41-ąjį gimtadienį, kuris buvo prieš dvi dienas iki naktinio pasilinksminimo.

Vaizdo įrašas su šokančiu sosto įpėdiniu pasirodė po to, kai jis pasijuto nepatogiai dėl savo šokio judesių per karūnavimo koncertą. Tuomet vienam gerbėjui jis pajuokavo, kad „šokti blaiviam visuomet yra nevykusi idėja“.

Tąkart Vindzore princas Williamas kartu su kitais karališkosios šeimos nariais dalyvavo koncerte po atviru dangumi, skirtame karaliaus Karolio III ir karalienės Camillos karūnavimo šventei paminėti.

Per tiesioginę televizijos transliaciją buvo matyti, kaip Velso princas šoka kartu su devynerių metų princu George`u, aštuonerių metų princese Charlotte ir 41 metų Kate Middleton. Koncerte pasirodė tokie atlikėjai kaip „Take That“, Katy Perry ir Lionelis Richie.

2017 metais būsimasis karalius buvo pastebėtas nerangiai šokantis Verbjė naktiniame klube „Farinet“, kai kartu su bičiuliais buvo išvykęs į Šveicariją slidinėti. Šalia jo ir vėl buvo Guy Pelly.

Vieno naktinio klubo lankytojo nufilmuotoje medžiagoje matyti, kaip Williamui „nurauna stogą“ amerikiečių hiphopo dueto „Luniz“ hitas „I Got 5 On It“.

Guy Pelly, juokais vadinamas „dvaro juokdariu", yra princo Williamo ir Harry vaikystės draugas, taip pat princo Louis krikštatėvis.

Jo motina ledi Carolyn Herbert buvo artima princesės Dianos draugė, ir princas Williamas 2015 metais net yra praleidęs velionės karalienės kalėdinius pietus, kad palaikytų Guy per jo tėvo atminimo pamaldas.

Daugelyje nuotraukų, kuriose Velso princas per daugelį metų buvo užfiksuotas naktiniuose klubuose, šalia jo matyti ir Guy Pelly.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją