Pokyčiais apie būsimus pasirodymus garsus komikas pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

Ne kartą lietuvius stebinęs vyras nepraleido progos to padaryti ir šįkart – taisyklingai prakalbo lietuvių kalba.

„Visi bilietai į mano pasirodymą kovo 6 d. Vilniuje išparduoti! Ta proga skelbiu papildomą koncertą Vilniuje, kuris įvyks kovo 5 d.“ – apie naujienas lietuviškai pranešė M. Galkinas.

Netrukus jis prabilo ir rusų bei anglų kalbomis.


Delfi primena, kad tai ne pirmas kartas, kai Maksimas Galkinas prakalba lietuviškai.

„Mielieji, kovo mėnesį aš grįžtu į Lietuvą su visiškai nauja programa. Lauksiu jūsų savo koncertuose Vilniuje, Kaune, Šiauliuose ir Klaipėdoje. Ateikite, bus smagu. Iki greito“, – vaizdo įraše gana taisyklinga lietuvių kalba kalbėjo M. Galkinas.

Po akimirkos rusų kalba jis įvardijo tikslias datas ir pažymėjo, kur ir kada didžiausi humoristo gerbėjai galės garsenybę išvysti.

Jiems bus pristatyta visiškai nauja programa – „Prekrasnoe nedaleko“ (liet. Tai, kas nuostabu, netoli).

Kiekvienas M. Galkino pasirodymas nuspalvintas humoristinėmis miniatiūromis ir muzikiniais numeriais, o jo talento magija nepalieka abejingų.

Naujoje M. Galkino programoje „Prekrasnoe nedaleko“ žiūrovų lauks nauji, niekur nematyti ir negirdėti anekdotai, humoreskos, taiklūs ir juokingi pastebėjimai apie šių dienų aktualijas ir, žinoma, parodijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją