Pažymėtina, kad Peteris Gabrielis – gana retai koncertuojantis atlikėjas, dėl kurio pasirodymų kovoja daugelio pasaulio miestų kultūros renginių organizatoriai. Per šiuos dvejus metus surengti tik 34 turo „Back To Front“ pasirodymai.

Todėl jo viešnagė Lietuvoje tarp melomanų sukėlė tikrą audrą.

Peteris Gabrielis - britų dainininkas, kompozitorius, prodiuseris, festivalių rengėjas ir pilietinio gyvenimo aktyvistas, pelnytai laikomas viena ryškiausių pastarųjų kelių dešimtmečių muzikos figūrų. Buvęs grupės „Genesis“ vokalistas, nuo 1977-ųjų vystantis sėkmingą solinę karjerą – šešių „Grammy“, trylikos MTV, specialaus Nobelio premijos laureatų įsteigto „Taikos žmogaus“ prizo ir daugybės kitų apdovanojimų laimėtojas.

Jo hitai „Sledgehammer“, „Don't Give Up“, „Digging In The Dirt“, „Red Rain“, „Solsbury Hill“, „Blood Of Eden“, „In Your Eyes“, „Shock The Monkey“, „Games Without Frontiers“ ir daugybė kitų yra puikiai žinomi visiems geros muzikos mėgėjams.

Roko mąstytojas, vienas tikrųjų muzikos pasaulio inteligentų kiekviename savo koncerte sukuria aukščiausios kokybės muzikinę dovaną klausytojams. Būtent toks yra didžiulės sėkmės jau sulaukęs jo koncertų turas „Back To Front“. 2012-ųjų rudenį Kanadoje prasidėjusios gastrolės sulaukė tokio gerbėjų dėmesio, kad buvo pratęstos šįmet, o kitais metais bus surengtas dar vienas jų etapas.

Žurnalas „Time“ jį išrinko vienu įtakingiausių planetos žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)