25-erių metų „Celebs Go Dating“ žvaigždė pribloškė gerbėjus vilkėdama permatomą kostiumėlį. Negana to, ji ne tik atsisakė liemenėlės, bet ir nusprendė užsidėti peršviečiamas kelnaites.

Blizgantį kostiumą L. Moss derino su aukštakulniais ir baltais sparnais. Šalia jos buvo galima išvysti angeliukais pasipuošusias drauges Blithe Saxon ir „TikTok“ žvaigždę Cheza Blonde.

Praėjusią savaitę draugės atvyko į Helovino vakarėlį Šoridče, Anglijoje.

Kate Moss jaunesnioji sesuo Lottie Moss

Permatomas kostiumėlis išryškino daugybę moters tatuiruočių. Puikiai matėsi ant skruosto esantis užrašas „Lover“ (liet. „Meilužis“).

Su šiuo kostiumu mergina pasirodė po to, kai 2023 m. „Glamour Women of the Year“ apdovanojimuose vilkėjo permatomą „Fendi“ suknelę.

L. Moss instagrame pasidalijo nuotrauka su pilkos ir rausvos spalvos suknele, kurią ta proga vilkėjo taip pat be liemenėlės.

Kate Moss jaunesnioji sesuo Lottie Moss

Kai kuriems sekėjams drąsi suknelė ir viskas, ką ji apnuogino, įspūdžio nepadarė.

Vienas neslėpė kritikos ir ragino ją užsidengti kitais drabužiais.

O kitas sakė, „kuo mažiau drabužių, tuo mažiau talento“.

Tačiau ne visi buvo nusistatę prieš tokią suknelę, o „Tinder UK“ padrąsinančiai pavadino šį įvaizdį įspūdingu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją