Savo instagramo paskyroje atlikėjas pasigyrė, kad vyksta į ceremoniją, bet putinisto niekas nelaukė – jis buvo eilinis žiūrovas, žingsniuoti raudonuoju kilimu, savaime aišku, jam niekas neleido, skelbia unian.net.

F. Kirkorovas sėdėjo labai toli nuo scenos. Jis veltui pasipuošė, nes atrodė išties juokingai. Holivudo žvaigždės paprastai ieško išskirtinių drabužių, prašmatnių suknelių ar provokuojančių kostiumų, tačiau F. Kirkorovas pirmenybę teikia madingų prekių ženklų „rėksmingiems“ apdarams. Bet tokia „prabanga“ sunku išsiskirti iš stilingų pasaulinio garso aktorių.

Putinistas visa savo povyza bandė parodyti, kad yra svarbus apdovanojimų ceremonijos dalyvis, tačiau niekam jis nerūpėjo. Dainininkas filmavo žvaigždžių pasirodymus, skelbė vaizdo įrašus ir žymėjo garsenybių paskyras, bandydamas patraukti jų dėmesį.

Vis dėlto didžiausia gėda F. Kirkorovą ištiko vėliau. Putinistas pabandė patraukti Madonnos dėmesį – filmavo dainininkę ir tikėjosi, kad Madonna jį pastebės, tačiau moteris atvirai ignoravo F. Kirkorovą. Ji praėjo pro šalį ir net į jį nepažvelgė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)