55 metų aktorė pribloškė nuostabia balta suknele, išsiuvinėta vaginomis. Sausio 7 dieną per 81-ąją kasmetinę apdovanojimų ceremoniją, vykusią „Beverly Hilton“ viešbutyje, G. Anderson nusprendė pasirodyti su unikalia suknia be petnešėlių, dekoruota rizikingomis detalėmis, rašo independent.co.uk.

Prieš ceremoniją duodama interviu „Deadline“, filmo „The Fall“ („Svaiginantis aukštis“) žvaigždė paragino žmones atidžiau įsižiūrėti į jos aprangą. „Ant jos išsiuvinėtos vaginos“, – pareiškė ji.

Gabrielos Hearst sukurtos suknelės rafinuota, klasikinė struktūra buvo supriešinta su įmantriu dekoru – mažais moters anatomijos paveiksliukais. Tačiau detalės buvo ne vienintelė priežastis, kodėl G. Anderson pasirinko šį drabužį.

„Dėl daugybės priežasčių. Tai būdinga prekės ženklui“, – pažymėjo G. Anderson.

Gillian Anderson

Žiūrovams atrodė, kad Holivudo žvaigždės stilius buvo nepaprastas ir viliojantis. Gerbėjai dalijosi savo mintimis socialiniame tinkle X, kuris anksčiau vadinosi „Twitter“.

„Gillian Anderson nori pasakyti, kad lytinis švietimas galėjo pasibaigti, bet jis NĖRA baigtas“, – rašė vienas žiūrovas.

„Tos vaginos ant Gillian Anderson suknelės, „o, mama“ nėra pakankamai stiprus žodis“, – pareiškė kitas, neslėpdamas savo susižavėjimo.

Viena moteris sutiko: „Gillian Anderson, vilkinti suknelę, išsiuvinėtą vaginomis... ach, ji kaustė ir visada kaustys žvilgsnį“.

„Ar tai vulvos ant Gillian Anderson suknelės...? Aš ją taip myliu“, – pridūrė ketvirtasis gerbėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)