Nuotraukoje, kurią padarė jo žmona Catherine Zeta-Jones, filmo „Skruzdėliukas“ aktorius pozuoja apsikabinęs savo atžalas, o už jų nugarų trykšta krioklys.

„Labas rytas!“ – po nuotrauka prirašė M. Douglasas, nepamiršęs paminėti, kad fotografijos autorė – jo sutuoktinė.


Žurnalas „Extra“ 2019 metais kalbino Catherine, Dylaną ir Carys, kurie papasakojo apie tai, kaip jų šeima naudojasi socialiniais tinklais.

Catherine, kuriai šiuo metu yra 52-eji, dažnai viešina senas savo vaikų nuotraukas. Sūnus Dylanas prisipažino, kad jam dėl to kartais būna kiek gėda.

„Bet visos motinos taip daro“, – supratingai sakė jaunuolis. Sesuo Carys jam paantrino: „Mes mamą jau praminėme mamarace.”


„Aš taip džiaugiuosi, kad [tėtis] ėmė naudotis instagramu, nes jis vis klausinėdavo, ką instagraminam, kas šiandien naujo instagrame. Jis jau priprato prie šio žargono“, – Carys pasakojo apie Michaelo sprendimą prisijungti prie instagramo bendruomenės.

2000 metais susituokę C. Zeta-Jones ir M. Douglas mėgsta socialiniuose tinkluose pademonstruoti meilę savo gražiosios šeimos nariams, tad vaikai irgi žavisi savo tėvais.

Rugsėjį tą pačią dieną gimtadienį švenčiančių tėvų jubiliejų proga Carys instagrame pasidalijo specialiu įrašu. Po keliomis nuotraukomis ji prirašė: „Štai mano 10 minučių vėluojantis gimtadieninis įrašas, skirtas geriausiems tėvams pasaulyje. Dėkoju jums už viską, ką darote šiandien ir kiekvieną dieną. Myliu jus.“


Žurnalas „Extra” apie gyvenimą karantino metu su Catherine kalbėjosi 2021 metų kovą.

Catherine papasakojo, kad per karantiną jų vaikai buvo kartu.

„Mane guodė tai, kad saugiai kartu buvo mano vaikai ir vyras, visa mano komanda“, – sakė garsenybė.

„Jie norėjo apsaugoti mus, tėvus, ypač Michaelą, kuris yra šiek tiek vyresnis už mane... Žaidėme daugybę žaidimų“, – pridūrė aktorė.

Jų šeimą tuo metu papildė du nauji nariai – jos posūnio Camerono Douglaso sūnelis Ryderis ir... šuniukas – tad buvo dar smagiau.

„Jis į pasaulį atėjo su trenksmu. Kai kasdienės naujienos nebūdavo itin džiuginančios, sulaukti naujagimio buvo tikras džiaugsmas“, – kalbėdama apie pandeminiais 2020-aisiais gimusį Ryderį sakė Catherine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją