Škotų legenda pradėjo braukti ašarą, kai šiltai prakalbo apie filmavimąsi magiškuose filmuose, kuriuose įkūnijo visų mylimą milžiną Hagridą, rašo dailyrecord.co.uk.

Kalbėdamas per „HBO Max“ laidą „Harry Potter: Return to Hogwarts“ („Haris Poteris: sugrįžimas į Hogvartsą“), skirtą šio filmo aktorių susitikimui, jis emocingai sakė: „Tai eros pabaiga. Dešimt mano gyvenimo metų. Per juos spėjo užaugti mano vaikai“.

Liūdnai atrodęs Robbie pabandė išspausti šypseną ir pridūrė: „Šių filmų palikimas tas, kad mano vaikų karta rodys juos savo vaikams... Taigi jie bus žiūrimi ir po 50 metų... Manęs, deja, čia jau nebus... bet Hagridas bus, taip“.

Robbie Coltrane`as / Foto: HBO Max stopkadras

Per beveik dvi valandas trukusią specialią laidą Danielis Radcliffe`as, Rupertas Grintas ir Emma Watson, prisimindami filmavimus „Warner Bros.“ studijoje Leavesdene, pasakojo, kad Robbie filmavimo aikštelėje būdavo labai linksmas.

Specialios laidos metu taip pat buvo parodyti aštuonių filmų apie Harį Poterį užkulisiai.

Laidoje dalyvavo režisieriai Chrisas Columbusas, Alfonso Cuaronas, Mike`as Newellas ir Davidas Yatesas, taip pat aktoriai Helena Bonham Carter, Ralphas Fiennesas, Jasonas Isaacsas, Gary Oldmanas, Imelda Staunton, Tomas Feltonas, Jamesas Phelpsas, Oliveris Phelpsas, Markas Williamsas, Bonnie Wright, Alfredas Enochas, Matthew Lewisas, Evanna Lynch ir Ianas Hartas.

AppleMark

Knygas apie Harį Poterį parašiusi rašytoja J.K. Rowling laidoje nepasirodė – veikiausiai dėl pasipiktinimo, kurį sukėlė jos prieštaringai įvertinti pasisakymai socialinėje žiniasklaidoje, įskaitant komentarus apie translyčių žmonių bendruomenę.

Tačiau ji buvo parodyta archyviniame 2019 metų interviu įraše, kuriame ji kalbėjo apie aktorių atranką Hario vaidmeniui – emocingą akimirką, kai jie atrado D. Radcliffe`ą, ir pirmą kartą pamatė filmavimo aikštelę.

Robbie Coltrane`as / Foto: HBO Max stopkadras

Gerbėjai nusiminė pamatę, kaip laidoje susigraudino Robbie Coltrane`as, kuris jau ne vienerius metus kenčia nuo sąnarių ligos, pasodinusios jį į neįgaliojo vežimėlį.

Vienas iš jų sakė: „Aš pravirkau. Visuomet labai mėgau Hagridą. Robbie Coltrane`as taip puikiai įkūnijo šį personažą“.

Kitas pridūrė: „Kai Robbie Coltrane`as pasakė, kad „manęs po 50 metų jau nebebus, o Hagridas gyvuos toliau“ #HarryPotter20th Anniversary.

Kažkas kitas komentavo: „Ar ir kitiems laida apie Harį Poterį pasirodė gana jaudinanti? Myliu Robbie Coltrane`ą. Tiek daug puikių aktorių tapo šių filmų dalimi. Tačiau keista, kad neišvydome JK“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)