Kaip rašo People.com, svečiams kvietimuose buvo nurodytas „black tie“ aprangos kodas, todėl svečiai į renginį vyko lyg į tikras vestuves. Tarp jų buvo Jennifer Aniston, Cameron Diaz su vyru Benji Maddenu, Julia Roberts su vyru Danny Moderiu, Demi Moore, Reese Witherspoon, Stevenas Spielbergas, Liv Tyler, Kate Hudson.

Sužadėtuvių renginys vyko dieną po to, kai būsimoji nuotaka grįžo iš mergvakario Cabo, Meksikoje.

„Tai buvo labai ištaigingas Holivudo renginys. Tai labiau buvo renginys nei vakarėlis. Nuostabią atmosferą kūrė žvakės ir kvapnios gėlės, buvo labai intymu ir ypatinga. Akivaizdu, kad svečiai labai myli šią porą“, – sakė šaltinis.

Pora apie sužadėtuves pranešė sausį, praėjus trims metams nuo to laiko, kai pradėjo susitikinėti.

2003 m. G. Paltrow jau buvo ištekėjusi už „Coldplay“ vokalisto Chriso Martino, pora susilaukė dviejų atžalų. B. Falchukui tai taip pat nebus pirmoji santuoka – 1994–2013 metais jis buvo taip pat vedęs, turi du vaikus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)