Dalyvaudama laidoje „Late Night With Seth Meyers“, 52 metų atlikėja kalbėjo apie savo vaidmenį dainavimo konkurse „The Voice“, tačiau žiūrovus labiau domino jos „neatpažįstama“ išvaizda. Susidomėjimas ypač išaugo po to, kai G. Stefani savo „Instagram“ paskyroje paskelbė trumpą šio interviu fragmentą. Tačiau panašu, kad nuo to laiko šį įrašą ji ištrynė, rašo svetainė vt.co.

Žvaigždė vilkėjo juodą kelnių kostiumą su kutais bei iškirpimais ir prie jo priderino kobalto mėlynumo tinklinį bolero.

Tarp 14,5 mln. „No Doubt“ atlikėjos gerbėjų buvo nemažai žmonių, kurie, regis, taip sunerimo dėl naujausio dainininkės įvaizdžio, jog nepagailėjo savo laiko vien tam, kad pakomentuotų Kalifornijoje gimusios dainininkės veidą.

„Neatpažįstama“, – tiesiog parašė vienas žmogus, o kitas pridūrė: „Man labai gaila tai sakyti, bet aš jos neatpažinau. Prašau, Gwen, STOP!“

„Aš net neatkreipiau dėmesio, kad tai ji. Net peržiūrėjau paskutinius jos vaizdo įrašus. Taip... Tai Gwen. Prašau, sustok, daugiau jokių operacijų“, – rašė dar vienas asmuo.

Tai paskatino kitą žmogų pastebėti, kad G. Stefani tapo panaši į Donatellą Versace – italų mados dizainerę, garsėjančią savo meile užpildams.

G. Stefani, sėkmingai grojanti tiek kaip solo atlikėja, tiek su grupe „No Doubt“, dažniausiai pasirodo su savo firminiais platinos spalvos plaukais ir ryškiai raudonomis lūpomis.

Taip ji atrodė anksčiau:

Kritika, skirta jos išvaizdai, išprovokavo platesnę diskusiją apie žiniasklaidos polinkį nagrinėti garsenybių išvaizdą joms senstant – tokio dėmesio nėra išvengusi ir G. Stefani.

Tiesą sakant, dainininkė jau yra nukentėjusi dėl diskriminacijos, susijusios su amžiumi, kai sulaukė neapykantos antplūdžio iš žmonių, teigusių, kad ji yra „per sena“ tam tikriems pasirodymams. Šiuo atžvilgiu ypač išsiskyrė vienas jos pasirodymas – 2020 metų NBC Naujųjų metų išvakarių koncertas, po kurio pasipylė kritika, esą ji norėjo pamėgdžioti Arianą Grande, nes avėjo blizgančiais batais, o plaukus buvo susirišusi į aukštą uodegą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)