Visi žavisi jos ilgomis kojomis ir tvirtais pilvo raumenimis, ilgais šviesiais plaukais, nepriekaištinga oda ir plačia šypsena, kuri švyti taip pat, kaip Bahamų smėlis paplūdimy už jos. Ši moteris, kuri sugeba įveikti gravitacijos jėgą, atrodo, dar ir moka vaikščioti vandeniu.

Keturiskart išsiskyrusi trijų vaikų motina, stovinti ant obuolių dėžės, gudriai paslėptos po vandeniu, ir pozuojanti šalia savo dukterų – 31 m. Alexos Ray Joel, kurios tėvas dainininkas Billy Joelas, ir 18 m. Sailor Brinkley Cook iš santuokos su architektu Peteriu Cooku – sako, kad fotosesija surengta siekiant priminti, kad moterys neturi galiojimo laiko. Tai, aišku, yra tiesa, tačiau tokiame amžiuje, kai moterys paprastai dejuoja dėl nukarusios rankų odos ir žilų plaukų, tokia stulbinanti išvaizda kaip Christie nėra atsitiktinumas.

Tad kaipgi gražuolei pavyksta pažaboti amžių? „Daily Mail“ atskleidžia visas Christie neblėstančios jaunystės paslaptis – nuo priaugintų plaukų iki nuolatinio veido šveitimo, jau nekalbant apie botulino injekcijas į kaklą...

Botulino injekcijos nuo dvigubos pasmakrės

Kitaip nei dauguma modelių, Christie visiškai atvirai kalba apie botulino injekcijas – tik ji botuliną leidžiasi ne ten, kur mes manome.

Ji prisipažino: „Botulino injekcijos į kaktą buvo visiška katastrofa... Neįsivaizduoju, kodėl apskritai tam ryžausi. Po injekcijos neatrodžiau rami ir atsipalaidavusi – nuo botulino išsilygino mano antakių linkis ir aš atrodžiau liūdna. Aš iš tiesų pradėjau jaustis prislėgta. Daugiau niekada nesileisiu botulino į kaktą“.

Tačiau ji ėmė leistis botuliną į vertikalias kaklo raukšles, kurios, pasak jos, itin pastebimos prie šoninio apšvietimo.

Christie džiaugiasi, kad mažas kiekis botulino toksino stebuklingai atpalaidavo raumenis ir pastangrino pasmakrės ir žandikaulio liniją: „O geriausia, kad nereikia jaudintis, kad pasikeitė kokia nors veido išraiška ar jos apskritai nebeliko“.

Lazerio terapija kojoms

Kaip ir kitos įžymybės, tokios kaip Kylie Minogue ir Nicole Scherzinger, Ch. Brinkley taip pat darosi kolageno bangos terapiją – ji atliekama aparatu, kuriuo vedžiojant per odą, sklinda radijo dažnio bangos, stimuliuojančios kolageno gamybą. Kolagenas yra baltymas, suteikiantis odai stangrumą. Dauguma moterų šią terapiją naudoja veidui, bet Christie eksperimentuoja su kitomis kūno vietomis ir šią terapiją atlieka keliams, siekdama atsikratyti raukšlių, kurios šioje vietoje atsiranda daugumai vidutinio amžiaus moterų.

„Ši terapija atrodė per gera, kad būtų tiesa, o jausmas toks, tarsi tau darytų masažą karštais akmenimis, – sako ji. – Vis dėlto po jos išnyko horizontalios raukšlės virš mano kelių.“

Tačiau nesenstanti gražuolė pripažįsta, kad ne visos nechirurginės grožio procedūros yra malonios: „Ne veltui sakoma: „Grožis reikalauja aukų“. Injekcijos, lazeriai ir gydymai energija retai būna visiškai neskausmingi“.

Laimei, Christie iš savo grožio turi užsidirbusi apie 78 mln. EUR, tad tikrai nestokoja lėšų grožio procedūroms.

Behind the scenes. The Mamacita Werking it! @si_swimsuit #bts @mj_day

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on Feb 16, 2017 at 5:35am PST

Obuolys prieš valgį padeda nepersivalgyti

Christie tapo vegane būdama 12 metų, kai perskaitė apie gyvūnų žudymą skerdyklose. O dabar jau ilgą laiką ji vartoja mažai cukraus, nevartoja jokių pieno produktų, valgo mažai apdorotą maistą. Jos drabužių dydis 8-as, o kad tokį išlaikytų, ji laikosi griežtos dietos, kuri priverstų krūptelėti net labiausiai disciplinuotą moterį. Pusryčiams ji valgo avies pieno jogurtą su organinėmis uogomis, ispaninio šalavijo sėklomis ir avižų kruopų koše. Be to, kaskart 20 min prieš valgį ji suvalgo obuolį, kad jaustųsi sotesnė ir nepersivalgytų.

Pietums Christie valgo salotas, o pavakariams geria lapinių kopūstų, apelsinų ir avokadų sultis, kurias pagamina jos privatus virėjas, kurį moteris vadina „didele savo gyvenimo prabanga“.

Jei ji vis dar jaučiasi alkana, užkanda namie pagaminto moliūgų sėklų mišinio su Himalajų druska, o tada vakarienei suvalgo rudųjų ryžių su pakepintomis raudonosiomis ir geltonosiomis paprikomis ir džiovintais pankoliais.

Sportas kaip gyvenimo būdas

Ch. Brinkley lengvai atlieka tokius pratimus, kurių jos amžiaus moterys paprastai nebepajėgia. Kažkada ji minėjo, kad labai lengvai padaro 100 atsispaudimų per dieną (iš kurių 30 – prieš rytinį dušą). Taip pat ji yra sakiusi, kad jai svarbiausia pratimų įvairovė: „Man patinka daryti įvairių stilių pratimus, kai turiu laiko sportuoti“.

„Jei darau tik vieno stiliaus pratimus, man labai greit pasidaro nuobodu ir apskritai metu sportą“, –kalbėjo moteris.

Būtent todėl gražuolė praktikuoja jogą, bėgimą, plaukiojimą banglente, slidinėjimą ir plaukimą. Arba, jei būna nusiteikusi žaismingai, vaikšto paplūdimiu mojuodama rankomis: „Vadinu tai plaukimu sausumoje. Atrodo kvailokai, bet man nė motais“.

Veido užpildai kovoje su amžiumi

Jaunatvišką išvaizdą Ch. Brinkley padeda palaikyti užpildai – gelis, suleidžiamas po odos paviršiumi, kad veidas atrodytų stangresnis, nesukritęs. „Užpildus naudoju mažytėmis dozėmis, nes panašiai kaip ir darantis makiažą – gražiausiai atrodo tai, kas vizualiai nepastebima“, – sako ji.

Modelis darosi procedūrą, kurią ji apibūdina kaip gerą sprendimą nuo raukšlių, spuogų paliktų duobių ir susiraukusios veido išraiškos – kaktos zonoje ir aplink lūpas.

Pasak jos, užpildai atjaunina visą veidą ir susimažina smulkias raukšleles.

Odos priežiūros pamokos iš vyrų

Christie teigia, kad išsaugoti lygią odą jai padeda pamoka, kurią ji išmoko iš priešingos lyties.
„Savo karjeros pradžioje perskaičiau straipsnį, aiškinantį, kodėl vyrai atrodo penkeriais metais jaunesni už moteris. Pasirodo, dėl to, kad jie skutasi, – aiškina ji. – Straipsnyje buvo rašoma, kad kasdien skutant odą ląstelės daug greičiau atsinaujina, todėl vyrų oda spindi ir taip gerai atrodo. Ir tada aš pagalvojau – na jau ne, aš neleisiu jiems mėgautis šiuo pranašumu.“

Tačiau Christie nebrauko savo veido skustuvu – sveiko maisto parduotuvėje ji įsigijo šveitimo priemonę. Ji prisimena, kad prieš 40 metų ta priemonė jai pasirodė tokia šiurkšti, „lyg paimtum žvirgždą nuo šalikelės ir trintum juo veidą. Bet aš nesilioviau ir vis šveičiau, šveičiau, šveičiau.“

Makiažo tikrinimas natūralioje šviesoje

Kalbėdama apie kosmetiką, Ch. Brinkley, kuri per savo karjerą puikavosi 500 žurnalų viršeliuose, o 2015 metais parašė knygą „Timeless Beauty“ („Laikui nepavaldus grožis“) apie savo profesijos gudrybes – pataria prieš išeinant į viešumą apžiūrėti save lauke.

„Geriausias patarimas, kurį gavau per visus metus, kai dirbau modeliu, buvo pasitikrinti, kaip makiažas atrodo natūralioje dienos šviesoje“, – sako ji.

„Nes apšvietimas vonioje gali būti visiškai kitoks, nei išėjus į lauką.“

Be to, apžiūrėti save reikia labai kruopščiai: „Pasitikrinkite veidą iš visų pusių, ir jo šonus, nes labai daug žmonių visiškai juos ignoruoja. O įsižiūrėjus gali pamatyti nelygumą po smakru ar dėmę ant kaklo“.

Makiažas: kuo mažiau, tuo geriau

Jos velionė motina Marjorie mokėjo transformuoti savo išvaizdą mažiau nei per 45 sekundes prie veidrodėlio automobilyje, teturėdama tris grožio priemones. Tad iš jos Christie išmoko, kad mažiau yra daugiau.

„Ji pakeldavo akių kraštus, apvesdavo viršutinius vokus pieštuku, prie pat blakstienų, pasitepdavo skaistalais – ji visuomet naudojo bronzinį, šiltą atspalvį – ir pasidažydavo lūpas oranžiniais lūpų dažais. Ir staiga ji imdavo spindėti.“

Tačiau su amžiumi moteris ėmė naudoti neutralių ir auksinių atspalvių kreminės konsistencijos grožio produktus, kurie nesubėga į raukšleles.

„Su amžiumi antakiai išretėja. Aš naudoju antakių pieštuką ir pudrą“, – sako Christie. Ji taip pat naudoja gruntą prieš makiažo pagrindą, kad užpildytų visas raukšleles, o akis dažosi juodu apvadu ir juodu tušu.

We flew in a ringer from Borneo for the soccer team @jsosne (just kidding)

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on Dec 27, 2016 at 8:58pm PST

Visada nešioja priaugintus plaukus

Sutaršyta tankių plaukų šukuosena visada buvo Christie vizitinė kortelė. Bet dėl nėštumų, gimdymų ir menopauzės – abiem atvejais hormonų lygis svyruoja, o tai atsiliepia plaukų augimui – pastaruoju metu jos vešli šukuosena išretėjo.

„Sulaukusios tam tikro amžiaus dauguma mūsų pradeda pastebėti, kad susitvarkyti plaukus tampa nebe taip lengva, kaip anksčiau. Kaskart po nėštumo pastebėdavau, kad plaukai tapo plonesni“, – sako Christie.

Anot jos, plaukai ne tik išslenka, bet ir nauji atauga plonesni nei anksčiau.

Tačiau tokio kalibro modelis nepripažįsta pralaimėjimo. Ji ne tik kas šešias savaites lankosi pas plaukų stilistą, kuris nudažo žilus plaukus, bet ir naudoja prisegamus plaukus, kurie suteikia šukuosenai apimties.

„Ilgesni, storesni plaukai visada atrodo jaunatviškiau, – sako modelis. – Netaupykite prisegamų plaukų ypatingoms progoms. Aš saviškius naudoju eidama į sporto salę, lietingomis dienomis ar praleidusi dieną paplūdimyje. “

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)