– Mansai, esi pramogų pasaulio dalis, jame dažnai verda apkalbos. Kokia didžiausia nesąmonė, kurią esi apie save girdėjęs?

– Gana seniai šiame pasaulyje sukiojuosi, tad esu girdėjęs įvairiausių nesąmonių. Jų tiek daug. Jau dešimt metų esu žinomas Švedijoje. Visas mano gyvenimas – laikraščiuose ir žurnaluose. Galiu pasijuokti iš to, kad atsiranda vis naujų mitų.

Pats mėgstamiausias – kai kartą „Vikipedijoje“ perskaičiau, kad man priklauso pasaulio rekordas. Internete garsėjau kaip vyrukas, kuris per vieną naktį naktiniame klube Austrijoje sugebėjo pasibučiuoti su 54 merginomis.

– Ar taip keistai pašlovintas ką nors darei, kad informacija dingtų iš interneto?

– Ne (juokiasi). Tai palikau vadybininkams – jie pasirūpino, kad tokie mano nuopelnai dingtų iš istorijos.

– Šiais laikais pramogų pasaulyje atlikėjai labai greitai teisiami už vienokį ar kitokį poelgį, kartais jiems tenka susidurti su neargumentuota kritika. Kaip tai pakeli?

– Pramogų pasaulyje atsidūriau dar 2005 metais, kai dalyvavau konkurse „Idol“. Stengiuosi neskaityti laikraščių ir visų neigiamų komentarų. Beje, esu dėkingas, nes pastebėjau, kad neturiu daug vadinamųjų „heiterių“.

Tikiuosi, muzikos bei pramogų pasaulis taps paprastesnis ir šilčiau priims jaunus atlikėjus. Pats turiu draugų, susiduriančių su problemomis, jiems rašinėjančiais ir juos užgauliojančiais žmonėmis.

– Kokiomis savybėmis pasižymi geras atlikėjas?

– Hm... Jos tokios skirtingos, kaip ir patys atlikėjai. Gali gerai groti instrumentu, turėti puikią klausą, gali būti ypač energingas scenoje. Tavo muzika gali pasižymėti tam tikra savybe, išskiriančia iš kitų atlikėjų. Taip pat gali būti puikus, jei turi stiprų balsą, bet iš tiesų vienas svarbiausių dalykų – turėti tai, kas trauktų žiūrovus, kai pasirodai scenoje.

– Kaip manai, ar dėmesio ir koncertų pasiūlymų sulauki ir dėl to, kad puikiai atrodai scenoje, esi be galo patrauklus merginoms?

– Na... Ačiū. Žinoma, daugumai rūpi mano išvaizda, bet nuoširdžiai tikiuosi, kad gerbėjus traukia ne vien tai, kaip atrodau. Noriu būti patrauklus savo požiūriu, balsu, dainomis, tuo, ką darau.

– Kaip atsipalaiduoji? Galbūt turi merginą, su kuria drauge ilsitės saulėtame paplūdimyje?

– Ne, merginos neturiu. Praėjusiais metais įsigijau vasarnamį. Mėgstu jame ilsėtis. Be to, padeda sportas, užsiėmimai su mylimu šunimi. Nepatikėsite, bet visiškai išsijungiu prižiūrėdamas gėles, sodindamas augalus – esu pamišęs dėl to vasarnamio. Taip pat užsiimu statybomis, man patinka rūpintis būsto įrengimu.

Visą interviu su Mansu, kuriame jis pasakoja, ką galvoja apie meilę dviems moterims iš karto, rasite portale MIESTE.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)