„Stebiu „Lakers“ su mergaitėmis“, - socialiniame tinkle „Instagram“ rašo jis. Nuotraukoje jis įsiamžino kartu su 19 m. Sophia, 17 m. Sistine ir 13 m. Scarlet, rašo „The Huffington Post“. Visos merginos akinamai šypsosi sėdėdamos „Staples Center“ Los Andžele.

My girls ❤️

A photo posted by Sylvester Stallone (@officialslystallone_) on Dec 19, 2015 at 6:28am PST

Anksčiau šiais metais S. Stallone internete yra skelbęs nuotrauką, kurioje kartu su dukterimis jis stebėjo kitą sporto renginį. „Komanda“, - štai taip tuomet jis pavadino nuotrauką.

Tai jau ne pirmas kartas, kai S. Stallone viešai džiaugiasi savo gražuolėmis dukterimis. Vos prieš mėnesį 69-erių aktorius dalyvavo filmo „Krydas: gimęs kovoti“ premjeroje (Lietuvos kino teatruose šis filmas pasirodys jau sausio 15 dieną ir pratęs legendinio Rokio Balboa istoriją) kartu su visa savo šeima, įskaitant ir žmoną modelį Jennifer Flavin.

#creed #style

A photo posted by Sylvester Stallone (@officialslystallone_) on Nov 24, 2015 at 2:04pm PST

Žvelgiant į nuotraukas ant raudonojo kilimo tampa aišku, iš ko merginos paveldėjo stulbinamą išvaizdą. Sistine ir Sophia panašios į motiną, o Scarlet – mažoji tėvo kopija.

Sophia jau studijuoja koledže, Sistine siekia modelio karjeros, o jaunėlė Scarlet stengiasi vengti viešumo, tačiau jos tėtis mėgsta skelbti nuotraukas, kuriose jis laiką leidžia su savo nuostabiosiomis savo dukterimis. Nieko nuostabaus – kas gi norėtų slėpti tokias gražuoles?

Pirmoje santuokoje su dabar jau buvusia žmona Sasha Czack S. Stallone susilaukė dviejų sūnų – Sage’o ir Seargeoh’o. Deja, 2012 m. Sage’as būdamas vos 36-erių mirė nuo širdies smūgio. Apie Seargeoh’ą taip pat žinoma nedaug, nes jis vengia žiniasklaidos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)