„Kristinos ir mano dukters panašumas tiesiog neįtikėtinas. Kol nebuvau mačiusi Kristinos nuotrauką, dvejojau, ar leisti Elizabeth išbandyti save mados pasaulyje. Dabar supratau, kad dabar pats geriausias metas“, – „The Daily Mail“ sakė 41 metų Anne Marie Ashcroft.

Palyginusi savo dukros ir Kristinos, kuri ne tik jau puošė „Vogue Bambibi“ viršelį, bet ir dirbo su tokiais garsiais mados namais kaip „Roberto Cavalli“, „Dolce & Gabbana“ ir „Armani“, moteris nusprendė, kad Elizabeth taip pat turėtų pasisekti.

„Remiantis logika, galima daryti išvadą, kad Elizabeth dėl savo panašumo taip pat gali pasisekti. Galbūt netgi dar geriau“, – samprotauja kanadietė.

Kristinos sėkmės istorija (dėl tokio jauno modelio amžiaus) visame pasaulyje sulaukė nemenkos kritikos. Atsirado smerkiančių jos motiną Glikeriją Pimenovą, kuri socialiniame tinkle „Instagram“ skelbia dviprasmiškas mergaitės nuotraukas.

Elizabeth tikisi pasekti Kristinos pėdomis.

„Panašumas mane tiesiog pribloškė. Iš karto Kristinos nuotraukas parodžiau draugams ir šeimai. Visi manė, kad nuotraukose – Elizabeth“, – prisimena kanadietė ir pridūrė, kad nuo tos akimirkos nebegalėjo prieštarauti dukros norui tapti modeliu.

„Niekas nenorėjo patikėti, kad nuotraukose ne Elizabeth, o kita mergaitė. Kai dukrai parodžiau Kristinos nuotraukų, jis paklausė: „Mamyte, kada darei šitą nuotrauką? Nepamenu šitų marškinėlių“.

Elizabeth jau susidomėjo dvi modelių agentūros – „Folio“ ir „Kids London“.

Elizabeth Hiley – DELFI nuotraukų galerijoje:

Kristina Pimenova – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (344)