„Hario Poterio“ žvaigždė į „Instagram“ įkėlė keletą nuotraukų iš naujo prekės ženklo (beje, džino) reklaminės kampanijos, kurioje dalyvavo kartu su broliu Alexu Watsonu. Viena nuotrauka jos paskyros sekėjams tapo tikru galvosūkiu. Ką per drabužį dėvi Emma Watson? Kas tai per avangardinis šedevras? Atrodo, jis įveikia gravitaciją, bet kaip?

Žydra mini suknelė – tai egzempliorius iš „Loewe“ 2023 m. pavasario drabužių kolekcijos, rašo pagesix.com. Audinys laisvai krenta nuo karkaso, pagaminto iš įmantriai išlankstytų vielų ir pritvirtintų prie korsažo, tačiau atrodo taip, it būtų pakibęs ore.

„Instagram“ publika, žinoma, atkreipė dėmesį į tarsi nieko nelaikomą rūbą ir, žinoma, pažėrė komentarų.

„Kokiais levitacijos kerais pakerėta ta suknelė?“ – parašė vienas pilietis, aiškiai pademonstruodamas, kad bent šį tą iš „Hario Poterio“ tikrai prisimena.

Gerbėjus suglumino keistai atrodanti „Hario Poterio“ žvaigždės Emmos Watson suknelė: juokavo, kad tai – suskleistas skėtis


Prisimenančių filmo epizodą, kuriame Hermiona Įkyrėlė – W. Watson suvaidintas personažas – moko bendraklasį Ronį Vizlį, kaip tinkamai ištarti burtažodį, norint kad jis suveiktų, t. y. kad koks nors daiktas pakiltų į orą, atsirado ir daugiau.

O štai dar keli komentarai:

„Kaip laikosi ta suknelė? Galbūt ji prikabinta prie ausų?“

„Matau, kad kažkas prieš rengdamasis pamiršo ištraukti pakabą.“

„Atrodo kaip suskleistas skėtis.“

Keistai atrodanti suknelė – anaiptol ne vienintelis „Loewe“ gaminys, sukėlęs ažiotažą socialiniuose tinkluose.

Pavyzdžiui, Gabrielle Union ir Emma Corrin yra pasirodžiusios su „Loewe“ odinėmis liemenėlėmis, kurių kaušeliai – balionų imitacijos, o Kaia Gerber – pademonstravusi plaušines primenančius iš daugybės balionų sukurtus aukštakulnius. Net pati Kendall Jenner yra pozavusi su pūsta „Loewe“ firmos striuke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją