Įspūdingas kūno formas paryškinantis drabužis, laisvai krintantys šviesūs plaukai – moteris atrodė nepriekaištingai, informuoja dailystar.co.uk.

D. Rose įvaizdį pabrėžė baltas gyvatės formos kaklo papuošalas, o makiažą sudarė rožinės spalvos skaistalai ant skruostų ir lūpų blizgis. Išvydę pritrenkiančias nuotraukas, gerbėjai nesitvėrė džiaugsmu ir komentarų skiltyje negailėjo komplimentų.

„Nuostabi, kerinti, užkrečiama šypsena“, – parašė vienas naudotojas.

„Taip apsirengusi galėtum eiti į sunkiojo metalo koncertą“, – pagyrė kitas.


„Įsimylėjau“, – prisipažino trečias internautas.

„Graži, žavinga ir labai seksuali. Demi Rose – mano meilė“, – parašė ketvirtas.

D. Rose jau kuris laikas dirba modeliu ir iš pradžių išpopuliarėjo socialiniame tinkle „MySpace“, o būdama 18-os metų amžiaus susikūrė instagramo paskyrą. 2016 m. ji išgarsėjo visame pasaulyje, kai draugavo su Amerikos reperiu Tyga.

Birmingame užaugusi garsenybė taip pat atvirai pasakoja apie savo praeitį. Praėjusiais metais dienraščiui „The Sun“ ji atskleidė, kad mokykloje prie jos visi priekabiaudavo: „Ir berniukai, ir mergaitės, nebuvo labai smagu. Visi prie manęs lįsdavo, į plaukus mėtydavo kramtomosios gumos gabalėlius, kad tik mane suerzintų ir pasišaipytų. Per savaitę mokykloje praleisdavau gal tris valandas. Tiesiog eidavau į labiausiai patikusias pamokas, lankydavausi pas psichologą bei gerdavau antidepresantus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją