Dėmesį Jamesas atkreipė, kai buvo pastebėtas prie pat scenos, kur rūpinasi 41 metų dainininkės saugumu. Vaizdo įrašas ir nuotraukos tarsi virusas išplito internete.

Sportiškas vyras netruko sulaukti socialinės žiniasklaidos dėmesio.

„O dieve, koks jis gražus“, – žavisi viena komentatorė. Kita pritaria: „Jis tiesiog tobulas“.

„Jeigu per koncertą jis stovėtų priešais, būčiau labai pikta – nes blaškytų dėmesį“, – teigiama dar viename komentare.


Nuo tada Beyonce gerbėjai pasišovė apie gražuolį apsaugos darbuotoją sužinoti viską, kas tik įmanoma: kaip tarė, taip ir padarė. Paaiškėjo, kad gražuolis – profesionalus sportininkas ir kūno rengybos specialistas Jamesas Plaza.

Jis laimėjo ne vieną turnyrą, o jo instagrame – pilna kraują kaitinančių vaizdų iš sporto salės. Jis taip pat aktyviai dalijasi ir nuorodomis iš varžybų.

Pats J. Plaza teigia, kad šiuo metu sporto karjerą yra laikinai sustabdęs, nes lydi Beyonce po visą pasaulį.

Balandį prieš pat turo pradžią jis rašė: „Matydamas, kaip kiti ruošiasi varžyboms, liūdžiu, norėčiau šiais metais varžytis ir aš, bet būsiu išvykęs dėl darbo, o tai reiškia, kad teks nuo sporto pailsėti“. Beyonce gerbėjai suskubo jam dėkoti už tai, kas saugo jų dievaitę, ir, žinoma, negaili komplimentų jo išvaizdai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)