„Temperatūra planetoje kyla vis aukštyn ir aukštyn, – tokiais žodžiais spalio 27 dieną „Instagram“ pasirodžiusį vaizdo įrašą pradėjo 43 metų K. Kardashian. – Jūros lygis kyla, ledynų danga plonėja. Aš nesu mokslininkė, bet tikiu, kad kiekvienas gali kažkuo prisidėti. Štai kodėl pristatau visiškai naujoviškas liemenėles su įsiūtais speneliais“.

Norėdama dar labiau akcentuoti savo žinią, realybės šou „The Kardashians“ žvaigždė šiame įraše pasirodė vilkėdama aptemptą smėlios spalvos palaidinę, tobulai išryškinusią liemenėlės su speneliais dizainą.

Prie šios palaidinės ji priderino panašios spalvos aptemptas kelnes, aukštakulnius ir seksualius bibliotekininkės akinius.

„Taigi, kad ir kaip karšta bebūtų, – tęsė ji, – jūs visuomet atrodysite šaltakraujiškai. Kai kuriomis dienomis gyvenimo kelias būna kietas, bet šie speneliai – dar kietesni. Ir, skirtingai nei ledkalniai, jie niekur nedingsta“.

Ir nors kai kas gali sakyti, kad naujoji K. Kardashian linija prikausto dėmesį, būtent tai ir yra jos tikslas.

„Pirmoji liemenėlė su speneliais, – pridėjo ji prie savo įrašo. – Tobulas putlumas su įsiūtais dirbtiniais speneliais šokiruojančiam efektui sukelti“.

Tačiau kai kurie gerbėjai atsisako patikėti, kad šios sukurtos liemenėlės yra tikras produktas.

„Ar tai SNL parodija?“ – klausė vienas asmuo, o daugelis kitų pavadino tai kažkokiu „pokštu“, esančiu „absoliučiai juokingu“.

„Anglies pašalinimas, kai ji ir jos seserys skrenda savo privačiais lėktuvais“, – kritikavo kitas „Instagram“ vartotojas.

Tačiau kiti gyrė „Skims“ už tai, kad ji sukūrė kažką, kas gali padidinti krūties vėžį išgyvenusių moterų pasitikėjimą savimi.

„Moterys, kurios susidūrė su krūties vėžu, ir nori papildomo pasitikėjimo savimi, tai įvertins“, – sakė vienas komentatorius.

„Žmonėms, kurie to nesupranta, kodėl tai nuostabu, labai pasisekė, kad jie nepažįsta krūties vėžiu sergančio artimo žmogaus. Tai nuostabu“, – pridūrė kitas.

Kiti pažymėjo, kad K. Kardashian žino, kaip veikia mada, ir neabejoja, kad tai paskatins naują tendenciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją