Nors pats atlikėjas jaučiasi puikiai, tačiau gerbėjai nerimauja: jei ir toliau jis laikysis dietų, pasikeis jo balsas. O šį balsą dievina milijonai visame pasaulyje.

23 metų dainininkas su gerbėjais pasidalino nuotrauka iš Kalifornijos. Jaunas barzdotas vyras stovi balkone. Išties galima suabejoti, ar tai tikrai S. Smithas.

„Samo balsas jau nebeskamba taip, kaip anksčiau. Jis nebeturi to šarmo“, – po nuotrauka rašė viena iš gerbėjų.

„Nesuprantu visos šios apkalbų audros. Man svarbiausia, kad jis laimingas. Juk jis nėra ant mirties ribos, tiesa?“, – klausė kita.

Juokaudamas jo kolega Calvinas Harrisas viešai pareiškė, jog S. Smithui derėtų parašyti knygą ir su visais pasidalinti lieknėjimo paslaptimis.

Tačiau tokia knyga, atrodo, jau parašyta. S. Smithas neslepia, jog lieknėti jam labiausiai padeda dietologės Amelios Freer knyga „Eat, Nourih, Grow“.

Nors šios dietos principas – nevalgyti angliavandenių ir labai sumažinti pieniškų produktų kiekį, dainininkas prisipažįsta esantis greitojo maisto gerbėjas ir retkarčiais leidžia sau „nuklysti į šoną“.

„Man maistas labai svarbus. Aš vis dar jį tebemyliu, tačiau ši meilė man kainuos įnirtingą kovą iki pat gyvenimo pabaigos“, – viename interviu sakė „Oskaro“ nominantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)