„Iš pradžių pagalvojau, kad čia – Stevenas Tyleris“, – pakomentavo vienas sekėjas.

Kita parašė: „Aš rimtai pagalvojau, kad čia – Brandi Glanville.“

Sekėjai rašė, kad Lisa darosi panaši į lėlę, ir prašė liautis putlinti lūpas.

Dalis sekėjų iš pradžių pamanė, kad 60 m. Lisa uždėjusi veido filtrą, vis dėlto paaiškėjo, kad ji dar pasididinusi lūpas.

Kaip Lisa Rinna atrodo dabar

Aktorė pranešė, kad netrukus pasirodys nauji jos prekės ženklo „rinnabeauty“ produktai – lūpų pieštukai. Vaizdo įrašė skambėjo Samo Smitho dainos „I’m Not Here to Make Friends“ („Aš neieškau draugų“) ištrauka, aktorė vilkėjo perregimą juodą palaidinę ir odinę juodą liemenę.

Ne pirmą kartą aktorės, grožio industrijos atstovės išvaizda sukelia nuostabą ar šokiruoja. Šiemet Paryžiaus mados savaitėje ji pasirodė su prancūzų dainininkei Mireille Mathieu būdinga šukuosena. Gerbėjai lygino ją su personažu Willy Wonka iš filmo „Šokolado fabrikas“ ir su animacinio filmo „Šrekas“ veikėju lordu Farquaadu.

Sausį po aštuonerių metų pasitraukusi iš serialo „Tikrosios Beverli Hilso namų šeimininkės“ aktorių tarpo Lisa neigė, kad su dukterimis ketina kurti realybės šou.

Kaip Lisa Rinna atrodė anksčiau

„Niekam nieko panašaus nesu sakiusi, taigi nesakyčiau ir to nedaryčiau. Tai – netiesa, – pabrėžė ji balandį „Page Six“ korespondentui. – Mano šeimos nariai šiuo metu labai užsiėmę. Kažin, ar kuris sutiktų kurti su manim realybės šou.“

Tiesa, vyresnė jos duktė Delilah (24 m.) pajuokavo, kad jos tėvai Lisa Rinna ir Harry Hamlinas turi mintyse tokį projektą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją