Publikacijoje popatlikėja (29 m.) vilki palaidinę su petnešėlėmis, šviesius plaukus susikėlusi į uodegą ant pakaušio, ant kaktos krenta lengvi kirpčiai.

Gerbėjai suskubo komentuoti, kad atlikėją sunku pažinti su šviesiais plaukais, plonais antakiais, blyškia oda, be to, ji atrodo gerokai sulysusi.

Prieš kelias savaites atlikėja atrėmė socialinėje erdvėje pasipylusią kritiką dėl jos išvaizdos ir veido bruožų pokyčių.

Dabartinėje tiktoko vaizdo medžiagoje A. Grande pakomentavo pastaruoju metu vykusias diskusijas socialinėje žiniasklaidoje apie jos išvaizdos pokyčius ir paaiškino, kodėl taip yra.

Nepaisant dalies gerbėjų nuomonės, dainininkė patikino, kad šiuo metu jaučiasi gerokai sveikesnė nei praeityje.

Naujausia jos 14 sekundžių trukmės publikacija prasideda nuo grįžimo į praeitį – ji brėžia storą liniją akių pieštuku. Po akimirkos ji klausia savęs jaunesnės: „Kažin, ar toks makiažas ne per ryškus dienos metui?“ Jaunesnioji A. Grande atsako: „Dabar man – toks etapas. Ar nieko tokio?“ Dabartinė A. Grande atsako: „Viskas gerai“, o klipas baigiasi tuo, kad atlikėja su ironija pavarto akis. Prie šios tiktoko publikacijos A. Grande parašė: „Senoji aš, kurios nebūtumėte pamatę be katės akių (ryškaus akių makiažo) ir vizualiai padidintų lūpų.“


Gerbėjai suskubo komentuoti, kažkas parašė: „Ji atrodo lyg sugeneruota dirbtinio intelekto.“ Kitas rašė: „Kiek matau šios moters nuotraukas, ji kiekvieną kartą atrodo kitaip.“

Komentarų skiltyje netrūko nuomonių apie atlikėjos makiažą praeityje, vieni juokavo, kiti prieštaravo, kad lūpas ji dažėsi gražiai.

Kaip minėta, gegužę A. Grande sulaukė nepalankių komentarų apie savo kūno svorį ir pakitusius veido bruožus. Tiktoko publikacijoje ji kreipėsi į visus, komentavusius jos išvaizdą ir pabrėžė, kad, nepaisant visų išsakytų nepalankių nuomonių, dabar ji jaučiasi sveika kaip niekad.

„Kūnas, su kuriuo lyginate mano dabartinį kūną, buvo nesveikiausia mano kūno versija“, – pareiškė ji ir papasakojo, kad tuo metu vartojo antidepresantus, prastai maitinosi, vartojo alkoholį ir apskritai jautėsi esanti duobėje.

A. Grande pabrėžė, kad tai, kas yra gražu ir sveika, gali atrodyti labai įvairiai, o žmonėms vertėtų prisiminti, kad nei pažįsta ją asmeniškai, nei žino, kokia jos fizinė ar psichinė sveikata.

2021 m. lapkritį A. Grande pristatė savo kosmetikos prekės ženklą „R.E.M. Beauty“, šioje kolekcijoje yra akių pieštukų, švytėjimą suteikianti priemonė bei įvairių spalvų lūpų dažų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją